Pingwin Legnica pisze:Film z kryspinem jest tak denny jak moje mozliwosci piosenkarskie.
Skoro tamtym się to podoba bo może nie zapraszajmy ich
Zgadzam się w 100%. Kiedy widziałem zapowiedzi filmiku, stwierdziłem łoł, wreszcie coś fajnego o Quadach z dozą humoru... ale odcinki sprowadziły mnie na ziemię. Poziom humoru tak infantylny że ogarnia żałość, tym bardziej że Paranormalni to jeden z moich ulubionych zespołów kabaretowych.
Jednak, każdy lubi co innego, może to ja jestem zbyt tępy żeby zrozumieć ten poziom przekazu.. kto wie... pociesza mnie że to nie tylko ja mam takie odczucie, więc może jednak coś jest nie tak.
Co do ściągania kogokolwiek... PO prostu róbmy dużo tu - piszmy o Quadach tematyce ważnej a ludzie sami wybiorą. co ich bardziej interesuje... post - telenowela "Dakar", czy też informacje praktyczne o quadach;
Są wierni wyznawcy ATV Polska i Pani Prezes... i chwała im - ja nikogo nie pozycjonuje że jest lepszy czy gorszy bo lubi coś co ja nie lubię.
Wolny kraj i wolny wybór - fajnie że mamy dwa fora i możemy się podzielić.
Róbmy więc swoje i działajmy konsekwentnie ale z wynikami żeby nie kończyło się tylko na gadaniu... np. post Polarki Quadzika? i co dalej? bo ja tak naprawdę wiem że kilka osób się oferowało z projektami i nic się nie dzieje.....
I takich spraw jest więcej.
Wiem też jedno, nic tak nie pomaga jak kontakt osobisty - całkiem inaczej postrzegam Daniela, Maćka czy Czopera i Łukasza tylko dzięki temu że ich znam osobiście i wielu innych
Trzeba się konsolidować i integrować, wówczas coś zrobimy a tak to .... będziemy pykać na klawiaturze i nic z tego nie będzie.
Ja np. Jestem naprawdę zadowolony że włączyłem się w WOŚP... dało mi to całkowicie inny pogląd na wiele spraw jak również na ATV Polska.... jestem mądrzejszy i mam zamiar tą wiedzę wykorzystać. (ale to już inna bajka)