Robson te wyliczanki nie mają sensu, kup przyczepkę z zapasem. Teraz ci się wydaje że już wiesz czym i jak zawsze będziesz jeździł. Błędne założenie większość quadowców po raczej krótszym niż dłuższym czasie zmienia quady, styl jazdy i specyfikację maszyn.
Zrobiłem kiedyś podbny błąd myśląc że już wszytsko wiem i mam plan na najbliższe 5 lat na jazdę, miałem wtedy Polaris z napędem na tylną oś. Kupiłem przyczepkę, Polarisem pojezdziłem rok i zabrakło mi mocy i napędu 4x4 bo ile można się krecić po tych samych szutrach i drogach gruntowych, a w zimie szukać miejsć mało zasnieżonych. Kupiłem MXU 500 przygotowane do jazdy przeprawowej, niestety nie mieściło się na przyczepce tylna oś 131cm szerokości a przyczepka 135cm. Oczwiście trzeba było sprzedać ze strata przyczepkę i kupić nową. Dobrze że byłem mądry po szkodzie i kupiłem od razu 145cm szerokości bo gdybym kupił 135 znów bym ja zmieniał bo obecny quad ma 137 cm szerokości.
Szerokość quada wg katalogu - jak to jest? (przyczepka)
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Re: Szerokość quada wg katalogu - jak to jest? (przyczepka)
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
To prawda z tymi quadami. Dopiero co Jacek nie myślał o czołgu a teraz sam rozgląda się za cf moto 800, i tu pytanie - czy na w/w przyczepkę cfka wejdzie?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Dzięki chłopaki.
Doceniam sugestie. Przemyślę to jeszcze raz.
Temat do zamknięcia IMO.
Pozdro.
Doceniam sugestie. Przemyślę to jeszcze raz.
Temat do zamknięcia IMO.
Pozdro.
V2.....sound of madness