No to zaczynamy...
-
- Quad:: KYMCO MXU 500
- Imię: RAFAŁ
SZUKAM CHĘTNYCH DO POLATANIA
WITAM JESTEM Z KONSTANCINA JEZIORNY OBECNIE ŚMIGAM RAPTOREM 660. CHĘTNIE PRZYŁĄCZYŁBYM SIĘ DO KOGOŚ Z OKOLIC . MAM BUSA WIĘC MOGĘ TEŻ DOJECHAĆ .
Re: No to zaczynamy...
Witam! Mam na imię Kamil, mam lat 16, pochodzę z Wielunia-województwo Łódzkie, jeżdżę motocyklem nie dużej pojemności (125cc), quadem nie jeżdżę ale czuje do tego chęć i potrzebę stąd też uznałem że warto zarejestrować się na tym forum, poczytać co nie co o różnych quadach i wybrać tego jedynego. Z quadów jeździłem tylko na słabej chińskiej 250 i gdy tylko się przejechałem spodobało mi się to, lecz potem mi przeszło, zdałem prawko (A1) kupiłem motocykl i nie myślałem o quadzie aż do teraz, bakcyl wrócił a wraz z nim wielka chęć by poszaleć w terenie na jakimś ciekawym 4 kołowcu, kiedyś myślałem o jakimś tanim chinczyku ale teraz z biegiem czasu trochę zmądrzałem, i uznałem że lepiej większy firmowy sprzęt za większą cenę.
Plan na quada jest aktualnie w fazie "nie trać pieniędzy na głupoty tylko odQUADAJ na marzenia" czyli w skrócie zbieram na niego fundusze
Pozdrawiam QUADZIKOWCÓW!
KaDeK.
Plan na quada jest aktualnie w fazie "nie trać pieniędzy na głupoty tylko odQUADAJ na marzenia" czyli w skrócie zbieram na niego fundusze
Pozdrawiam QUADZIKOWCÓW!
KaDeK.
-
- Quad:: Keeway GTX300
- Imię: Thomas
Witam
Siema jestem Thomas mam 26 lat własnie zaczynam swoją przygodę na Keeway GTX300 jestem z Pomorza pow. Wejherowski Pozdrawiam
-
- Quad:: Rincon 680
- Imię: Piotr
- Kontakt:
pozdrowienia z Białołęki
Witam, mam na imię Piotrek 28 lat. Niedawno spełniło się moje marzenie i stałem się szczęśliwym posiadaczem Rincon 680. Jestem fanem marki Honda dlatego nic innego nie wchodziło w grę☺
Często śmigam w okolicach Wyszkowa Legionowa i oczywiście na Białołęce. Pozdrawiam mieszkancow. Chętnie posmigalbym w grupie i wymienił się doświadczeniami itp.
Często śmigam w okolicach Wyszkowa Legionowa i oczywiście na Białołęce. Pozdrawiam mieszkancow. Chętnie posmigalbym w grupie i wymienił się doświadczeniami itp.
Czarek 43lata - Góra koło Leszna woj.dolnośląskie
10 lat jeździłem bezwypadkowo motocyklami, dopóki na drodze nie stanęła mi kobieta (autem).
Jestem fanem Hondy, ale na Rincona nie było mnie stać więc kupiłem CF MOTO 550 -przynajmniej na początek.
10 lat jeździłem bezwypadkowo motocyklami, dopóki na drodze nie stanęła mi kobieta (autem).
Jestem fanem Hondy, ale na Rincona nie było mnie stać więc kupiłem CF MOTO 550 -przynajmniej na początek.
Witam
Mam 37 lat, kochaną żonę i kochanego synka, pracuję w szkole. Mieszkam gdzieś w województwie łódzkim. Od niedawna posiadam lucky stara 250. Interesuję się wędkarstwem no i oczywiście sportem.
Pozdrawiam
Markuz
Mam 37 lat, kochaną żonę i kochanego synka, pracuję w szkole. Mieszkam gdzieś w województwie łódzkim. Od niedawna posiadam lucky stara 250. Interesuję się wędkarstwem no i oczywiście sportem.
Pozdrawiam
Markuz
Markuz
No zaczynamy...
Mam na imie Czarek i mam trzydzieści kilka wiosen. Mieszkam w małej miejscowości Mostówka w okolicach Wyszkowa. Póki co posiadam dwie fantastyczne córeczki (czytaj. Armagedony) a zawodowo przemieżam polske w ciężarówceJak na razie nie posiadam żadnego quada ale mam nadzieję ze w najbliższym czasie się to zmieni. Na razie to tyle bo strasznie marnie pisze się na telefonie
Pozdrawiam wszystkich
Mam na imie Czarek i mam trzydzieści kilka wiosen. Mieszkam w małej miejscowości Mostówka w okolicach Wyszkowa. Póki co posiadam dwie fantastyczne córeczki (czytaj. Armagedony) a zawodowo przemieżam polske w ciężarówceJak na razie nie posiadam żadnego quada ale mam nadzieję ze w najbliższym czasie się to zmieni. Na razie to tyle bo strasznie marnie pisze się na telefonie
Pozdrawiam wszystkich
Między mną a niebem jest tylko dach mojej ciężarówki....
Trasy okolice Rzeszowa
Witam wszystkich, jestem z Rzeszowa I szukam offroadowych tras w okolicach, czy macie jakies sprawdzone dobre trasy badz ochote sie spotkac, prosze o kontakt:-) ps mam dosc bycia przeganiana z lasow I pol;-)
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.