Niestety z przykrością muszę stwierdzić iż popisami jazdy na quadzie się autorzy nie popisali wręcz przeciwnie.
Nie wiem czy nie zdajecie sobie sprawy z tego co robicie i konsekwencji waszego działania ?
Fajnie że macie pasje i się chcecie rozwijać ale róbcie to z głową i przede wszystkim zadbajcie o wasze bezpieczeństwo wiec KASKI !! na głowę
W moim odczuci wykazaliście się totalnym brakiem jakiejkolwiek odpowiedzialności
a jazda z takimi prędkościami dostarcza o wiele mniej adrenaliny niż typowa zabawa quadem przeprawowym - wasze popisy nie miały nic wspólnego z tematem off-road
soory panowie ale naprawdę wasze wyczyny nadają się tylko do krytyki
niemniej jednak nie chce was zniechęcać tylko naprawdę włączcie myślenie bo to podstawa i od tego zacznijcie swoja quadową przygodę
Yamaha grizzly 700 zimowy off-road
-
- Quad:: xmr
- Imię: Maciej
Re: Yamaha grizzly 700 zimowy off-road
facebook Atv4funMx
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Właśnie przez takie "cuda" mamy taką opinię jaką mamy.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: Yamaha Grizzly 700 FI
Nie mówię że od samego początku byłem święty i traktowałem życie według 10 przykazań, ale mój charakter i stosunek do tego sprzętu się zmienił. Do dziś odczuwam konsekwencje bestialskiej bezmyślności. Mam "uszkodzony" staw i ścięgna w palcu prawej ręki. No, ale żeby chłopakom nic się nie stało i przemyśleli co źle zrobili i więcej pomyślunku
Są ludzie, którzy lepiej bawią się na oktanach niż na promilach...
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Rzuciłem okiem na inne filmy chłopców, już pierwsza rolka była w czasie wożenia kolegi za quadem na masce od samochodu, a potem drżąca broda i nerwowe sprawdzanie czy kierownica się nie pogieła. Oczywiście bez kasku.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Tatuś kupił tatuś naprawi nie bójcie się chłopaki.
Następnym razem przemyślcie czy warto się czymś takim chwalić publicznie
Następnym razem przemyślcie czy warto się czymś takim chwalić publicznie
Ozo Drapers Squad