Yamaha grizzly 700 zimowy off-road
Yamaha grizzly 700 zimowy off-road
1--[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QzdchZRwkDU[/youtube]
2-- [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Bu-LAls2xOU[/youtube]
2-- [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Bu-LAls2xOU[/youtube]
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: Yamaha Grizzly 700 FI
Re: Yamaha grizzly 700 zimowy off-road
Gościu jesteś prze agent i to nie w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Zdrowie i bezpieczeństwo twoje i twojego kompana nic nie jest warte?! Czy ty zdajesz sobie sprawę z konsekwencji jakie możesz ponieść jadąc ponad 80 km/h po śniegu i bez kasku? W łeb się puknij a potem pochwal się takimi filmikami!
I jak tu w Polsce ma być dobrze, jak media mają się nie żywić tematem quadowców - bezmyślnych idiotów, którzy nie wiem czemu cieszą się z takich rzeczy... brak słów!!!
I jak tu w Polsce ma być dobrze, jak media mają się nie żywić tematem quadowców - bezmyślnych idiotów, którzy nie wiem czemu cieszą się z takich rzeczy... brak słów!!!
Są ludzie, którzy lepiej bawią się na oktanach niż na promilach...
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
Sorki nie oglądnąłem tego filmiku z należną uwagą - ty jesteś.... 101km/h?!!! Człowieku jebnij się w czoło a będzie ci wesoło!
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Bo2b, nie wiem czy jezdziles quadem bez wiedzy właściciela czy dopiero co rodzice ci go kupili ale widać że jeszcze nie masz pojecia o jeździe. Ujęcie pierwsze przejazd przez rowek...quad wpada dziobem w rów a ty lecisz twarza do przodu, gdby był nieco głebszy leżałbyś twarza w błocie. Taki rowek albo przejezdza sie wolno albo przeskakuje dodajac gazu i podrywajac troche przednią oś.
Jazda po ośnieżonej drodze 100km/h bez kasków, akcja a'la popis w gimbusie.
Potem pojawiaja sie w lokalnej prasie doniesienia "Nastolatek zginął na quadzie", brakiem kasku nie zaszpanujesz bo u ludzi którzy poważnie jeżdzą wzbudza to tylko politiwanie.
Kup kask, ucz się techniki, jeździj z głową tego ci życzę w nowym roku
Jazda po ośnieżonej drodze 100km/h bez kasków, akcja a'la popis w gimbusie.
Potem pojawiaja sie w lokalnej prasie doniesienia "Nastolatek zginął na quadzie", brakiem kasku nie zaszpanujesz bo u ludzi którzy poważnie jeżdzą wzbudza to tylko politiwanie.
Kup kask, ucz się techniki, jeździj z głową tego ci życzę w nowym roku
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Inteligencja aż kipi, nie wiem czy chcemy aby Twoje wyczyny były reklamowane na tym forum...
Jak myślicie Panowie?
Trochę to nam "wadzi" mi się zdaje
Jak myślicie Panowie?
Trochę to nam "wadzi" mi się zdaje
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Quad:: Suzuki KQ 700 2007r
- Imię: Adam
- Kontakt:
Panowie trochę spokojniej z emocjami, trzeba uświadamiać a nie odrazu obrażać. A moim zdaniem nie ma co zamiatac pod dywan tylko właśnie starać sie wytłumaczyć autorowi jak i odwiedzającym forum czego nie warto robić moze nawet i na podstawie takich wybrykow. Sprawa kasku i ubioru jest ppdstawa w kazdym kontakcie z motoryzacja z dostosowaniem do potrzeb i trzeba sobie to uświadomić.
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
Uświadamiać trzeba, ale aż we mnie się zagotowało jak widziałem te prędkości, brak umiejętności i w dodatku bez żadnych ochron. Szok tu nie ma czym się chwalić, bo tak jak pisał Jacek, zaraz będzie to w internecie czy TV lub prasie:
Zginął nastolatek na quadzie
Ja dziś byłem się przejechać po raz 1 w śniegu i powiem szczerze mam kask ale 60km/h to było dla mnie aż za dość po śniegu. Wiadomo, każdy jeździ jak na to się czuje, ale
SZANUJMY SIEBIE I SWOJE ZDROWIE - PRZEDE WSZYSTKIM CHROŃ GŁOWĘ
Możesz stracić rękę czy nogę i będziesz jakoś żył, ale rozwal głowę lub co gorsza wywróć się i przerwij rdzeń kręgowy jesteś zdany na łaskę rodziców do końca ich i swoich dni. Jeszcze raz pomyśl zanim coś zrobisz.
Czekam na kolejne filmiki bo lubię oglądać quady i problemy czyjeś, tylko proszę cię kup kask...
Zginął nastolatek na quadzie
Ja dziś byłem się przejechać po raz 1 w śniegu i powiem szczerze mam kask ale 60km/h to było dla mnie aż za dość po śniegu. Wiadomo, każdy jeździ jak na to się czuje, ale
SZANUJMY SIEBIE I SWOJE ZDROWIE - PRZEDE WSZYSTKIM CHROŃ GŁOWĘ
Możesz stracić rękę czy nogę i będziesz jakoś żył, ale rozwal głowę lub co gorsza wywróć się i przerwij rdzeń kręgowy jesteś zdany na łaskę rodziców do końca ich i swoich dni. Jeszcze raz pomyśl zanim coś zrobisz.
Czekam na kolejne filmiki bo lubię oglądać quady i problemy czyjeś, tylko proszę cię kup kask...
No maja się czym chłopaki pochwalić - nic im nie straszne do pierwszej poważniejszej wywrotki ale yamaszka dała radę najważniejsze i nie zabiła oszołomów !
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Poza może mniejszym poziomem adrenaliny sugeruje Bo2b - pomyśl o bezpieczeństwie i weź sobie do serca powyższe słowa.
Każdemu z nas kiedyś wydawało się że jesteśmy The Bestciaki - życzę żeby i Tobie nic się nie stało a ewentualna lekcja zakończy się na uszkodzeniach quada i co najwyżej lekkich potłuczeniach.
Powodzenia w udanej ale i bezpiecznej jeździe Miśkiem.
Każdemu z nas kiedyś wydawało się że jesteśmy The Bestciaki - życzę żeby i Tobie nic się nie stało a ewentualna lekcja zakończy się na uszkodzeniach quada i co najwyżej lekkich potłuczeniach.
Powodzenia w udanej ale i bezpiecznej jeździe Miśkiem.
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
-
- Quad:: g700 2014 plus zólte xxc 800 2015
- Imię: Robert
Kurde , ja miałem nauczyciela, który nie pozwolił mi wsiadać na quada bez kasku.
Głowa to podstawa, coś na ręce i wysokie buty, no i oczywiście dobra kurtka.
Umiejętności nabywasz jadąć z kimś, kto coś umie.
Poza tym zazdroszcze chłopakowi śniegu.
Głowa to podstawa, coś na ręce i wysokie buty, no i oczywiście dobra kurtka.
Umiejętności nabywasz jadąć z kimś, kto coś umie.
Poza tym zazdroszcze chłopakowi śniegu.