SWAP Lucky Star
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
Re: SWAP Lucky Star
Nie wiem czy to moze miec cos z tym wspolnego ale gdy jest zimny i zrobie mu przegaruwe to zieje z tłumnika ogniem na 10 cm
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
podstawa sprawdź luz zaworowy i przejrzyj cały dolot czy wszystko jest szczelne ciągnąc lewe powietrze będzie walił ogniem z rury bo zakłuca to skład mieszanki następnie gaźnik rozkręć obejrzyj wyczyść sprawdz membrame wydech mam rozumieć sie jest seryjni nic nie dłubane bo to też ma wpływ na strzelanie z wydechu i to chyba wszystko co może mieć wpływ na twoje obiawy
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- 660760239
Tłumnik mam taki. http://tlumik.com.pl/photos/promocja-tl ... 537494.jpg
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
to jest tłumik przelotowy napewno ma to duży wływ na twoje szczelanie z rury ale zastanawia mnie ten stopiony szkielet filtra z kąd tam taka temperatura
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Jest sylwester to i strzela z rury.
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Ty masz lucka po swapie czy nie?? Jak nie to czy miales strojony gaznik do tego mugena?? W seryjnym silniku przy zmianie tlumika musisz dobrze zestroic go z gaznikem... jezeli nie moze to skutkowac wypaleniem gniazd zaworowych i tu moze lezec przyczyna
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
A tak poza tematem...
Szczesliwego Nowego Roku i oby jedyna rzecza ktora sie pali w naszych quadach byly opony [emoji16] i swiatla!!! Wszystkiego dobrego dla wszystkich quadowcow i naszych maszyn
Szczesliwego Nowego Roku i oby jedyna rzecza ktora sie pali w naszych quadach byly opony [emoji16] i swiatla!!! Wszystkiego dobrego dla wszystkich quadowcow i naszych maszyn
- 660760239
No i pewnie to jest przyczyną bo nic nie ruszalem po zmianie tłumnika.A czy jest droga naprawa tych gniazd.Z tego co wiem to idzie tylko je frezowac wymienic ich sie nie da.Czy mozna na tym jejździc normalnie i nic sie dalej nie zjebie?