Quadzik od 10,000 do 20,000zł
Re: kvf grizzly czy kingquad???
No właśnie chodzi mi tu o zarejestrowane
- jarecki13
- Quad:: TraktoReX 680 :)
- Imię: Jarek
No to jak kolega Jacek pisał ciężko będzie w tym budżecie znaleźć coś w dobrym stanie i do tego zarejestrowanego, pomyśli nad tym Cf-500 lub zastanów się czy rejestracja jest ci aż tak potrzebna bo nie raz idzie trafić fajna maszynkę z małym przebiegiem w rozsądniej cenie tylko bez rejestracji , ewentualnie zastanów się też nad maszynami o mniejszych pojemnościach tak od 450 cmm
No właśnie chodzi mi coś powyżej 500 bo śmiałem juz na takich czasami. Śmiałem tez na crossie kto i nie chciał bym po pół roku zmieniać maszyny z powodu braku mocy
chyba będę musiał pomyśleć faktycznie nad tym cf.
chyba będę musiał pomyśleć faktycznie nad tym cf.
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Quad:: Suzuki KQ 700 2007r
- Imię: Adam
- Kontakt:
Kup taki jaki się trafi w dobrym stanie, a który z tych modeli to już drugorzędna sprawa. Ja swoje G7 kupiłem za 18tys zrobiłem już 7tys obecnie ma 12tyskm i nadal mechanicznie jest super. Do 20tys kupisz spokojnie coś przyzwoitego tylko jak z każdym pojazdem trzeba się naszukać Odpuść sobie kupowanie chińczyków tym bardziej 500cc jak chcesz kupować coś takiego to lepiej zainwestuj w Grizzly 450 które waży ponad 100kg mniej od chińszczyzny, a za 20tys kupisz naprawdę ładny egzemplarz, a stosunek mocy do masy bez porównania lepszy nie mówiąc już o jakości.
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź
No właśnie tak myślałem i stwierdziłem ze jednaj z cf moto.zrezygnuje bo chińczyk. Chyba najbardziej korzystnie kupię tego brute force widząc po cenach
Ale.wiadomo.będę szukał coś z tych 3. Czym się kierować przy kupnie takiego quada? W.crossie bym wam.pomógł w quadzie juz potrzebuje porad
Ale.wiadomo.będę szukał coś z tych 3. Czym się kierować przy kupnie takiego quada? W.crossie bym wam.pomógł w quadzie juz potrzebuje porad
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Quad:: Suzuki KQ 700 2007r
- Imię: Adam
- Kontakt:
Sprawdzasz wszystko po kolei: luzy w zawieszeniu, czy przeguby nie klikają, napędy czy są sprawne i czy cicho pracują, przekładnie CVT czy płynnie pracuje, cicho i czy ładnie oddaje moc. Silnik to już podobnie jak w crossie nic, nie pierdzi, nie puka, nie stuka, nie kopci i oczywiście odpala od dotknięcia nawet jak ma 15tys km (tak dla ciekawości gaźniki lepiej palą niż wtryski)
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: Quadzik do 20,000zł
Racja, CF MOTO to chiński złom. Nie bierz go pod uwagę jak piszą koledzy. Tym bardziej 500 bo psuję się nawet stojąc nowy w salonie. Lepiej będzie kupić używane Grizzly lub KQ z niewiadomą przeszłością w wieku 5-7 lat, ze sporym przebiegiem. Oczywiście nie wiadomo ile będziesz musiał zainwestować w używanego quada bo nie wiesz na co trafisz. Ale to Japoniec a w niego warto inwestować tu koszta nie mają znaczenia ani egzemplarz jaki kupisz, grunt, żeby to nie był chińczyk
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Łukasz...po co się spinasz...chce kupować japańca niech kupuje...jego wybór, jego kasa.
ja tam mojego złoma chińskiego nie wymieniłbym za 5-7 letniego japańca nawet jakby mi go do domu przywieźli
ja tam mojego złoma chińskiego nie wymieniłbym za 5-7 letniego japańca nawet jakby mi go do domu przywieźli
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Nie spinam się Bawi mnie to
Ale mówienie że CF Moto to chińszczyzna czyli taki sam jak PREDATOR 200 co kosztuje 2999 zł nowy to ciut przesada
BTW ja bym wolał nowe CF Moto 500 za 20 tyś niż 7 letnie Grizzly w tej samej cenie
Ale mówienie że CF Moto to chińszczyzna czyli taki sam jak PREDATOR 200 co kosztuje 2999 zł nowy to ciut przesada
BTW ja bym wolał nowe CF Moto 500 za 20 tyś niż 7 letnie Grizzly w tej samej cenie
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
nam tak straszne są CFki że w naszej stajni temowej pojawiła się już 3....
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl