Honda Rincon - Opinie użytkowników

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Honda
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
demonic
Quad:: Out XXC

Honda Rincon - Opinie użytkowników

Post autor: demonic » wt 16 gru, 2014

demonic pisze:Koledzy jedno jest pewne i tutaj przychylę się do opinii wielu użytkowników Hondzi w tym Daniela jest to quad, którego nie zapomnę i do tej pory najlepszy quad jakiego miałem sprawił mi najwięcej frajdy i nie mówię, że do niego nie wrócę.
Czas zweryfikuje decyzję ...
Jak pisałem tak zrobiłem :-) Wróciłem do Rincona. Zakup dokonany ( igiełka !! ) Camo no ale.... Myślałem, że po ostatniej czerwonej od Woczka ze stajni Daniela już takiej nie trafię .. a tu jednak cuda się zdarzają :-)
Obecne przechodzi pełen przegląd w motomikulski.pl jak to zwykle u mnie po zakupie i grube doinwestowanie w dodatki :
- zillle, osłony spodu pełne, led przedni tylni grzane manetki + kciuk, zółte sprężyny przód i pucu pucu będzie jak przyjedzie do mnie :-)

Strasznie się cieszę :-) Niedługo zapodam fotki.
Było ich trochę ;-) Hondy, Can-amy, Polarisy, Yamahy, Chińczyki ...

Awatar użytkownika
Pingwin Legnica
PingwinSquad
Quad:: osiołek :)
Imię: Daniel
Kontakt:

Re: Honda Rincon 680 TRX KUPIĘ

Post autor: Pingwin Legnica » wt 16 gru, 2014

demonic pisze:
demonic pisze:Koledzy jedno jest pewne i tutaj przychylę się do opinii wielu użytkowników Hondzi w tym Daniela jest to quad, którego nie zapomnę i do tej pory najlepszy quad jakiego miałem sprawił mi najwięcej frajdy i nie mówię, że do niego nie wrócę.
Jak pisałem tak zrobiłem :-) Wróciłem do Rincona. Zakup dokonany ( igiełka !! ) Camo no ale.... Myślałem, że po ostatniej czerwonej od Woczka ze stajni Daniela już takiej nie trafię .. a tu jednak cuda się zdarzają :-)
Obecne przechodzi pełen przegląd w motomikulski.pl jak to zwykle u mnie po zakupie i grube doinwestowanie w dodatki :
- zillle, osłony spodu pełne, led przedni tylni grzane manetki + kciuk, zółte sprężyny przód i pucu pucu będzie jak przyjedzie do mnie :-)

Rafał BRAWO !!!!

jak widzę - rincon jest uzależniający :)

są szybsze i dające więcej frajdy quady, są z lepszym zawieszeniem , ze wspomaganiem...

ale osiołek zwany foczką ma jednak coś w sobie :)
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl

Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś

w trakcie szukania nowego kierunku...

Awatar użytkownika
jarecki13
Quad:: TraktoReX 680 :)
Imię: Jarek

Post autor: jarecki13 » wt 16 gru, 2014

Ładny prezent na święta ;-) a ja muszę czekać ,dopiero po nowym roku rusza temat- a przerwa świąteczna taka długa ;-(

Awatar użytkownika
Pingwin Legnica
PingwinSquad
Quad:: osiołek :)
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: Pingwin Legnica » wt 16 gru, 2014

Jarek - słyszałem, że Twój sprzęt podąża już przez bezkres oceanu :)
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl

Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś

w trakcie szukania nowego kierunku...

Awatar użytkownika
jarecki13

No płynie płynie tylko dlaczego tak długo :( chyba dostał prądu wstecznego, ale co by nie było foki lubią pływać :) Jak się wyrobię z wydatkami i moimi poligonami a będzie ich sporo :( to pewnie zawita u ciebie na serwisie na drobne korekty ;)

Awatar użytkownika
demonic

Pingwin Legnica pisze:
demonic pisze:

Rafał BRAWO !!!!

jak widzę - rincon jest uzależniający :)

są szybsze i dające więcej frajdy quady, są z lepszym zawieszeniem , ze wspomaganiem...

ale osiołek zwany foczką ma jednak coś w sobie :)
Daniel
Powiem tak echchch ta foczka jak narkotyk ;-) :I love HONDA:
jarecki13 pisze:No płynie płynie tylko dlaczego tak długo :( chyba dostał prądu wstecznego, ale co by nie było foki lubią pływać :) Jak się wyrobię z wydatkami i moimi poligonami a będzie ich sporo :( to pewnie zawita u ciebie na serwisie na drobne korekty ;)
Jarek
Pochwal się czyżby new zza wielkiej wody płynie ??? :-)
Co to za korekty u Daniela planujesz :myśli:

Awatar użytkownika
jarecki13

Nowy nie, za mało funduszy ( wszystko przez żonę :) ), ogólnie zastanawiam się nad kilkoma sprawami tzn. kominek,smarowniczki,jakiś zestaw homologacji, chłodniczki odsunąć od siebie, może jakieś manetki,czujnik temp, ogólnie lista jest długa a kasiory mało ;) trzeba coś dorobić. W moim przypadku wszystko opiera się na czasie(poligony) którego będę miał mało, czasie Daniela, czy się w nim zgramy bo jak wiadomo w serwisie ciągle jakaś maszyna jest i trzeba bukować miejsca ;) no i ile uda mi się samemu zrobić choć wolał bym mieć raz a porządnie ogarnięte aby później tylko dbać o sprawy eksploatacyjne a nie zawracać sobie głowę moimi niedociągnięciami które w czasie jazdy wychodzą ;)

Awatar użytkownika
demonic

noooo to szukanie kilkumiesięczne zakończone powodzeniem :-) Gratuluję.
Opisz coś więcej co to za egzemplarz ;-)
Chcesz zrobić tzn doposażyć podobnie jak ja pełny przegląd + montaż gadżetów na full. Komina nie montuję bo nie nie brodzę w wodzie, więc ten koszt mi odpada ;-) resztę montuję ....

Awatar użytkownika
jarecki13

Post autor: jarecki13 » śr 17 gru, 2014

Ogólnie to ciężko mi powiedzieć coś na jej temat bo jej nie widziałem , ale po rozmowie z Danielem utwierdziłem się ,że sprzęt nie będzie zmęczony bo będzie od osoby która dba o swój wizerunek i szrotów nie sprzedaje ,co do rocznika to 2009 kolor zielony(wole czerwony ,ale nie ma co wybrzydzać) , jeśli chodzi o komin to wolę go mieć niż nie choć też w wodzie nie brodzę, ale lubię dalekie wyjazdy po okolicy gdzie nigdy nic nie wiadomo ;), jeśli chodzi o resztę to wszystko zależy od funduszy bo kupę kasy poszło mi w dom, a bo bym zapomniał będzie to fabryczny golas. To tyle jak na razie mogę napisać resztę będę wiedział jak już sprzęt będzie w Polsce :).

Awatar użytkownika
demonic

Post autor: demonic » śr 17 gru, 2014

To nie zapomnij zamieścić fotki ;-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Honda”