juz w krotce w sprzedazy Cf Moto 550 EFI EPS
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Re: juz w krotce w sprzedazy Cf Moto 550 EFI EPS
DIABLO_W - piszczenie paska CFka ma w standardzie
lugra - prócz wspomnianych przez Andrzeja osłon alu, dystansów dołożyłbym dodatkowe oświetlenie led z przodu i z tyłu - chyba że nie będziesz nigdy jeździł nocą. Na przód z 5-6 tysięcy lumenów na tył wystarczy z 2 tysiące (jedna leda)
lugra - prócz wspomnianych przez Andrzeja osłon alu, dystansów dołożyłbym dodatkowe oświetlenie led z przodu i z tyłu - chyba że nie będziesz nigdy jeździł nocą. Na przód z 5-6 tysięcy lumenów na tył wystarczy z 2 tysiące (jedna leda)
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Przy zjazdach to nie słyszałem jeszcze by piszczał w starych modelachZmora1966 pisze:DIABLO_W - piszczenie paska CFka ma w standardzie
Jeżeli nie będzie jeździł po rajdach to moim zdaniem nie ma takiej potrzeby gdyż światełka wydają się b-dobre jak mijania i drogowe są na soczewkach i świecą naprawdę przyzwoicieZmora1966 pisze:dołożyłbym dodatkowe oświetlenie led z przodu i z tyłu
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
do soczewek świetnie sprawdzają się zestawy HID
najlepiej do długich
najlepiej do długich
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Powinni za to kastrować - xenon dla ubogich , tfu zenonPingwin Legnica pisze:do soczewek świetnie sprawdzają się zestawy HID
Lepiej kupić LED'a
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że mijania i drogowe są dobre, raczej znośne
W 800 światła są bardzo liche, nie wiem jak mogłem jeździć bez LED'a a drogowe świecą w niebo dając znać dla samolotów, że jedzie quad a regulacji brak
Kup w międzyczasie LED'a i zawieź, niech podłączą Ci w serwisie ewentualnie na przeglądzie.
Pytanie tylko dlaczego jest on co 500 km?
Czy na prawdę jest taka kiepska jakość wykonania ?
Tylko jeśli już to niech nie spinają Ci z długimi a na oddzielnym włączniku, wszystko jest fajne do momentu kontroli policji albo na stacji diagnostycznej - zapalasz długie a tu LED bez homologacji i musisz wypinać wtyczkę.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Ok czyli wiem że dystanse (może mi je założyć serwis?), osłony podwozia bo ja tu po górach mam marnie z błotem ale dróg,dróżek czy ścieżek po lasach z wystającymi korzeniami i kamorami to zatrzęsienie. Do tego zapewne przydadzą się podgrzewane manetki na zimę Oświetlenie odpada bo raczej po nocach nie będę jeździł
Kolego z Legnicy Ty handlujesz cf moto może mi sprzedasz 550-tke?
Kolego z Legnicy Ty handlujesz cf moto może mi sprzedasz 550-tke?
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Dystanse możesz założyć sobie sam, zakłada się je jak koła, przykręcasz do szpilek piasty a pod nakrętki dajesz klej do gwintów na wszelki wypadek.
Osobiście nie lubię osłon podwozia aluminiowych bo dużo waża, obniżają prześwit, utrudniają mycie quada, ale jak zamierzasz dużo tłuc podwoziem o skały i kamienie to warto założyć
Osobiście nie lubię osłon podwozia aluminiowych bo dużo waża, obniżają prześwit, utrudniają mycie quada, ale jak zamierzasz dużo tłuc podwoziem o skały i kamienie to warto założyć
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Wiem że mogę założyć sam ale czy mi się serwis gwarancyjny nie doczepi że to zrobiłem
I jeszcze jedno Nie wiecie czy taka gadzina wchodzi do T4?
I jeszcze jedno Nie wiecie czy taka gadzina wchodzi do T4?
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Nie stracisz gwarancji za dystanse - równie dobrze musieli by odbierać za wymianę kół
CF X8 wchodzi - wiec 550 powinna z luzem
Andrzej... masz rację moja uwaga była ogólna i formie żartu - przy zjeździe nie słyszałem i ja:)
CF X8 wchodzi - wiec 550 powinna z luzem
Andrzej... masz rację moja uwaga była ogólna i formie żartu - przy zjeździe nie słyszałem i ja:)
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- sebavfr
- Quad:: Polaris sportsmen 570
- Imię: Sebastian
Ja tam nie zauważyłem żeby mocno zmniejszyły prześwit, fakt ciężko się myje najgorzej podstopnice.DKfan pisze: Osobiście nie lubię osłon podwozia aluminiowych bo dużo waża, obniżają prześwit, utrudniają mycie quada, ale jak zamierzasz dużo tłuc podwoziem o skały i kamienie to warto założyć
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Myje się ciężko a jak ktoś nie ma "uczulenia" na wagę to niech je zakłada.
Gdyby nie osłony na podstopnice pewnie już dawno miałbym je połamane a tak osłony skutecznie je chronią. Warto w nie zainwestować.
Gdyby nie osłony na podstopnice pewnie już dawno miałbym je połamane a tak osłony skutecznie je chronią. Warto w nie zainwestować.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son