juz w krotce w sprzedazy Cf Moto 550 EFI EPS
juz w krotce w sprzedazy Cf Moto 550 EFI EPS
link do oferty, dostepny od grudnia
http://otomoto.pl/cf-moto-inny-550-efi- ... 82071.html
Ciekaw jestem jak duza bedzie roznica miedzy cf 500 allroad
http://otomoto.pl/cf-moto-inny-550-efi- ... 82071.html
Ciekaw jestem jak duza bedzie roznica miedzy cf 500 allroad
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: juz w krotce w sprzedazy Cf Moto 550 EFI EPS
No nieźleobowiązuje 3 letnia gwarancja
No i cena
Przy takiej ofercie 500 zejdzie z rynku
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
pytalem u niego w firmie muddy. Namawiaja mnie jedna na cf500, twierdzac ze jest dopracowany gdyz duzo wad zostalo wyeliminowanych od poczatku produkcji. Natomiast mają obawy co bedzie z cf550. Co o tym myslicie?
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
myślę że mogą mieć rację ale z drugiej strony masz gwarancję...wiec...ja bym wybrał 550 z eps (ale to ja)
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
- oolsztyniak
- Moderator
Ja też, 550 z EPS
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Witam wszystkich
Miałem tą przyjemność pojeździć ową 550 w Niedzielę
Moje wrażenia nie są jakieś wielkie bo wiadomo jak dla mnie ma za mało mocy lecz jazda była dość przyjemna a to z powodu wspomagania co działa super tak samo chodzi jak w G7 co do samego pojazdu to:
1-wygląd ładny stylizujący do can-am 1000
2- zasłonięta chłodnica cieczy od strony kół by błoto nie leciało na nią
3-silnik nieco zmodyfikowany od starej 500-ki czyli filtr oleju jest już tak samo jak w x8
4- dodano parking w skrzyni tak jak w X8 co jest super rozwiązaniem a nie tak jak wcześniej na tą linkę
5- dodano czujnik ciśnienia oleju co brakowało tego w poprzednich modelach moim zdaniem
6- tylny wał pędny zmieniony na cieńszy bez krzyżaków
7- tylny zacisk hamulca jest inny czy lepszy trudno powiedzieć
8-amory zastosowane od X5
9-system zapłonowy i osprzęt jego to BOSCH co już był zastosowany w X6
10- instalacja hermetyczna
11- lipny a wręcz straszny dostęp do przekaźników,bezpieczników i wlewu chłodnicy ( trzeba zdemontować plastik z bagażnika przedniego )
12-linka ham. lewej klamki pozostała co by mogła już zniknąć i być zastąpiona pompą
13- v-max słaby troszkę w granicach 90-95km/h
14- moc 40KM odczuwalna co pewnie jest spowodowane tym że jest inne nieco przełożenie niż w 500 bardziej na moc niż na prędkość
15- bardzo wąska , po zakupie radzę od razu zakupić i zamontować dystanse minimum 45mm
Nowa 550 jest to pojazd do rekreacji i turystyki co prawda można pobawić się nią w cięższym terenie lecz nie spodziewać się cudów , jeżdżąc nią po żwirowni spinając się do góry nie miała jakiegoś wielkiego problemu aby wjechać na nie i to na biegu H nie użyłem wogule L oraz nie rozpędzając się .
Wspomaganie bardzo pomaga w jeździe przy tak sporym quadzie co powoduje że kierujący nie walczy z nim i kierownicą .
Jak ktoś ma jakieś jeszcze pytania to proszę bardzo zadawać bo może wszystkiego nie opisałem .
2 filmiki z jazdy po żwirowni .
Miałem tą przyjemność pojeździć ową 550 w Niedzielę
Moje wrażenia nie są jakieś wielkie bo wiadomo jak dla mnie ma za mało mocy lecz jazda była dość przyjemna a to z powodu wspomagania co działa super tak samo chodzi jak w G7 co do samego pojazdu to:
1-wygląd ładny stylizujący do can-am 1000
2- zasłonięta chłodnica cieczy od strony kół by błoto nie leciało na nią
3-silnik nieco zmodyfikowany od starej 500-ki czyli filtr oleju jest już tak samo jak w x8
4- dodano parking w skrzyni tak jak w X8 co jest super rozwiązaniem a nie tak jak wcześniej na tą linkę
5- dodano czujnik ciśnienia oleju co brakowało tego w poprzednich modelach moim zdaniem
6- tylny wał pędny zmieniony na cieńszy bez krzyżaków
7- tylny zacisk hamulca jest inny czy lepszy trudno powiedzieć
8-amory zastosowane od X5
9-system zapłonowy i osprzęt jego to BOSCH co już był zastosowany w X6
10- instalacja hermetyczna
11- lipny a wręcz straszny dostęp do przekaźników,bezpieczników i wlewu chłodnicy ( trzeba zdemontować plastik z bagażnika przedniego )
12-linka ham. lewej klamki pozostała co by mogła już zniknąć i być zastąpiona pompą
13- v-max słaby troszkę w granicach 90-95km/h
14- moc 40KM odczuwalna co pewnie jest spowodowane tym że jest inne nieco przełożenie niż w 500 bardziej na moc niż na prędkość
15- bardzo wąska , po zakupie radzę od razu zakupić i zamontować dystanse minimum 45mm
Nowa 550 jest to pojazd do rekreacji i turystyki co prawda można pobawić się nią w cięższym terenie lecz nie spodziewać się cudów , jeżdżąc nią po żwirowni spinając się do góry nie miała jakiegoś wielkiego problemu aby wjechać na nie i to na biegu H nie użyłem wogule L oraz nie rozpędzając się .
Wspomaganie bardzo pomaga w jeździe przy tak sporym quadzie co powoduje że kierujący nie walczy z nim i kierownicą .
Jak ktoś ma jakieś jeszcze pytania to proszę bardzo zadawać bo może wszystkiego nie opisałem .
2 filmiki z jazdy po żwirowni .
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
- oolsztyniak
- Moderator
Mogłeś zrobić kilka zdjęć pojazdu
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Po co jak jest taki jak prezentowany w 1 poście i w necie
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts