Quadzik od 10,000 do 20,000zł
-
Re: Uzytkowy quad
Dzieki a co sadzicie o CF Moto 500?
A tak wogole moj budzet to 15000 zl na arctic nie wystarczy
A tak wogole moj budzet to 15000 zl na arctic nie wystarczy
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: Quadzik do 20,000zł
Za 15 tyś nie kupisz nowego CF Moto 500 - chyba, że mowa o kwocie netto
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
-
To jesli byscie takiego arctica znalezli to prosilbym o link z gory dzieki
Pomoc w wyborze quada, Yamaha Raptor 700
Witam ponieważ moje doświadczenie z quadami jest niewielkie chciałbym prosić o poradę co do kupna raptora 700, o ile o danym modelu sporo już przeczytałem i jestem raczej zdecydowany to konkretny egzemplarz będzie mi ciężko wybrać proszę o ocenę quada: http://allegro.pl/show_item.php?item=4811015487 czy cena jest adekwatna do tego co oferuje sprzedawca ? Może ktoś poleci inny egzemplarz raptorka ? Na zakup chciałbym przeznaczyć maksymalnie 20 tyś chyba że naprawdę byłoby warto troszeczkę dołożyć z powodu super okazji ale wolałbym żeby ewentualne propozycje mieściły się w w tych 20 tys. Maszyna ma być używa w lesie oraz być może raz na jakiś czas amatorsko na torze i drogach publicznych, więc obowiązkowo z homologacją, przeprawy po błotach mnie nie interesują stąd wybór padł na raptora.
Widzę że uzyskanie jakiejkolwiek pomocy na tym forum graniczy z cudem..
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Kolego pretensje najlepiej ukierunkować do środowiska posiadającego Quady takiej jak Cię interesują... a unikać uogólnień.
Tak się składa że najbardziej aktywne osoby nie są posiadaczami Raptorow i trudno Ci coś doradzać.
W dodatku napisałeś posta i myślisz że już tabuny zainteresowanych w ciągu kilku minut odpowiedzą Ci na pytanie.
Daj szansę...może ktoś kto nie jest tak aktywny jak my zaglądnie i będzie mógł Ci doradzić.
Oczywiście jak Ci forum nie odpowiada, można je zmienić
Tak się składa że najbardziej aktywne osoby nie są posiadaczami Raptorow i trudno Ci coś doradzać.
W dodatku napisałeś posta i myślisz że już tabuny zainteresowanych w ciągu kilku minut odpowiedzą Ci na pytanie.
Daj szansę...może ktoś kto nie jest tak aktywny jak my zaglądnie i będzie mógł Ci doradzić.
Oczywiście jak Ci forum nie odpowiada, można je zmienić
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
Rincon czy Grizzly 700
Witam.
Mam problem dotyczący wyboru quada. Moja przygoda z quadami jest już w miarę średnia ujeżdzam linhai 300 i pora przesiąść sie na ćos większego . Mam 23 lat ponad 175 wzrostu wagę ok 100 KG dotychczasowe jazdy quadem dotyczyło się głównie dróg polnych w lasach żwirownie i mniejsze górki i oczywiście odśnierzenie podwórka zimą . Kwotę jaką zamierzam przeznaczyć to +/- 20000 tys . A wiec oczekuję pomocy z waszej strony jaki quad był by najlepszy który będzie miał juz trochę mocy, da mi dużo frajdy z jady, będzie mało awaryjny no i oczywiście będzie konfortowy. Quady które mam na oku to Yamahe Grizzly 700 lub Honda TRX 680 Rincon słyszałem że ponądz najmniej awaryjny lecz obawiam się o moc bo szukam już coś o bardzo dużej mocy ponieważ nie stać mnie na zmienę quada co 2 sezony szukam coś czym się pobawię przez długie lata proszę o konkretnę propozycje bo nie chce żałować zakupu . Dziękuję pozdrawiam
Mam problem dotyczący wyboru quada. Moja przygoda z quadami jest już w miarę średnia ujeżdzam linhai 300 i pora przesiąść sie na ćos większego . Mam 23 lat ponad 175 wzrostu wagę ok 100 KG dotychczasowe jazdy quadem dotyczyło się głównie dróg polnych w lasach żwirownie i mniejsze górki i oczywiście odśnierzenie podwórka zimą . Kwotę jaką zamierzam przeznaczyć to +/- 20000 tys . A wiec oczekuję pomocy z waszej strony jaki quad był by najlepszy który będzie miał juz trochę mocy, da mi dużo frajdy z jady, będzie mało awaryjny no i oczywiście będzie konfortowy. Quady które mam na oku to Yamahe Grizzly 700 lub Honda TRX 680 Rincon słyszałem że ponądz najmniej awaryjny lecz obawiam się o moc bo szukam już coś o bardzo dużej mocy ponieważ nie stać mnie na zmienę quada co 2 sezony szukam coś czym się pobawię przez długie lata proszę o konkretnę propozycje bo nie chce żałować zakupu . Dziękuję pozdrawiam