Quadzik od 10,000 do 20,000zł
Re: Quadzik do 20,000zł
No to pora sie pochwalić... Po trzech trygodniach poszukiwań udało mi sie dziś zakupić polaris sportsman 500 z 2011r. Maszyna od pierwszego właściciela i co najważniejsze z pełną fakturą vat. Z wyposazenia nie wiele, ale jest to co najbardziej potrzebuje czyli wciagarka i bardzo solidny pług, w komplecie dostalem drugi komplet nowych opon duro power grip. Mam nadzieje ze jutro zrobie pare zdiec i sie pochwale.
Poprzedni właściciel wymieniał oleje co 25godz, twierdził ze bylo to warunkiem utrzymania gwarancji. Czy uwazacie to za normalne? Ewentualnie co jaki czas, km proponujecie dokonywać wymiany? Moze jakies wskazówki przy uzytkowaniu i serwisowaniu polarisa?
Mam nadzieje ze nie bede załowal ze nie wybralem nowego cf moto 500
Poprzedni właściciel wymieniał oleje co 25godz, twierdził ze bylo to warunkiem utrzymania gwarancji. Czy uwazacie to za normalne? Ewentualnie co jaki czas, km proponujecie dokonywać wymiany? Moze jakies wskazówki przy uzytkowaniu i serwisowaniu polarisa?
Mam nadzieje ze nie bede załowal ze nie wybralem nowego cf moto 500
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
fajny wybór...jeśli tylko nie "podrobiony" to nie powinieneś żałować wyboru
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Pod względem parametrów technicznych to zdecydowanie lepszy wybór. Oczywiście pozostaje jeszcze kwestia stanu technicznego ale Polaris ma świetny napęd, niska masę i jest bardzo wygodny. Na początek przygody z pojazdem ściągnij serwisowke z sieci, wymień oleje w mostach i silniku, wyczyść filtr powietrza, przesmaruj kalamitki
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Posiada ktos moze instrukcje do tego polarisa? Chciałbym sam sobie powymieniac oleje
- DKfan
a co z tego bede miał jak ci znajde?
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
juz mam
-
CF MOTO Allroad 500 4x4- jako uzytkowy
Witam. Mam zamiar kupna quad'a do 15000zl(450cc-500cc). Uzywalbym go zarowno do jazdy w terenie jak i do ciagjiecia przyczepki(posiadam niewielki sad). Jesli mielibyscie jakies propozycje napiszcie. Na Allegro zobaczylem CF'k 500 za 13000. Z quadami mialem juz do czynienia, poniewaz posiadam 110 cc i jezdzilem na grizzly 660.
Ostatnio zmieniony pt 21 lis, 2014 przez oolsztyniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Moja propozycja to pisanie w odpowiednim dziale. Przejrzyj ten temat, jest tu pełno informacji na temat CF Moto 500.
Powód: Moja propozycja to pisanie w odpowiednim dziale. Przejrzyj ten temat, jest tu pełno informacji na temat CF Moto 500.
- Paulus71
- Quad:: Renia 1000 XXC
- Imię: Paweł
Re: Uzytkowy quad
arctic cat diesel będzie pasował perfekt
małe spalanie duży moment obrotowy
wiem kto takiego sprzedaję więc jak jesteś zaintersowany to info na pw
małe spalanie duży moment obrotowy
wiem kto takiego sprzedaję więc jak jesteś zaintersowany to info na pw
mods in progress :-)
- DKfan
Re: Uzytkowy quad
dieselek pod tym wzgledem to idealne rozwiązanie cały moment obrotowy dostępny przy ok 2000 obr/min zamiast przy 6000 no i spalanie, na pewno nie 12l jak w benzyniakach. Do prac gospodarskich idealny sprzet
M&M sQuad
M&M sQuad