SWAP Lucky Star
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Re: SWAP Lucky Star
no i dobrze podkręć jeszcze lampe do góry i bedzie ok
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Marcin a ten bixenon wchodzi bez problemu do lucka bo zwykły xenon jest identyczny jak żarówka fabryczna a ten bi jakiś taki większy! I czy przy bi nie ma jakiś większych przeróbek czy też wszystko plug n play?
-
wchodzi bez problemu tylko zeby już zabespieczyc go ta sreżynką jak to ma miejsce przy zwykłym żarniku czy żarówce to tu palca nie wsadzisz ja uzywałem płaskoszczypów bo ten elektro magnes zajmuje troche wiecej miejsca i jest mniej miejsca by zrobic to palcami jak w standardowej żarówce ale płasko szczypami czy srubokretem ogarniesz temat bez problemu;)
Sorki że truje ale te żarniki montuje się bez tej obudowy fabrycznej co zasłania reflektor od tyłu czytaj kable i żarówkę czy tez wierci się jakiś otwór tak jak ma to w xenon?
-
nic sie nie wierci zamiast starej zarówki wkładasz tam żarnik który idelalnie tam pasuje tylko musi byc H4 i z niego wychodza dwa kable to je podłaczasz pod pretwornice pomylic ich sie nie da bo inaczej kostki nie pasują i tyle a przetwornice podłaczasz pod oryginalną kostką od świateł tą z quada by było zasilanie i tyle przetwornice sobie mocujesz trititkami pod obudową lampy i wsio nic tam nie trzeba przerabiać ta gume co sie zatyka lampe by sie tam nie brudziła jedynie musisz tam nałozyc i najlepiej tez opaską trititka złapac by nie spadła i to cała filozofia
Jesteś wielki to się nazywa pomoc! Widzisz nawet nie wiedziałem że tam jest guma a ja myślałem że taki klasyczny plastik jak w samochodowych reflektorach! Dzięki wielkie Marcinie.
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
Ja również bardzo dziękuję widać ze zależy ci aby pomóc innym.I to właśnie cenie.
-
spoko jutro wrzucę nastpnego lucyfera szału nie będzie po ostatnim Quadzie traumy na wypasie ale zawsze to następna ukończona sztuka a następny będzie Biały na wypasie
No,no ja czekam na tego bialego wypasionego :p ale i pokaz tego zwyklego apropos bialy... Na czwartek w moim regionie ma padac snieg takze o ile prognoza sie sprawdzi bedzie wideo z porcja soczystych driftow juz nie moge sie doczekac :p
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
No ja tez czekam na bialego na wypasie... bede wiedzial jak bedzie wygladal moj w niedalekiej przyszlosci....