No to zaczynamy...
- d_felini
- Quad:: Lucky Star 250
- Imię: Darek
Re: No to zaczynamy...
Witajcie po raz kolejny
Po dwóch latach użytkowania chińczyka SHINERAY 250 przesiadłem się na LUCKY STAR 250.
Złego słowa nie powiem na Shineraya. Nigdy mnie nie zawiódł, ale śrubki trzeba dokręcać
Lucky Stara kupiłem uszkodzonego, obecnie po naprawie skrzyni pojawiają się inne problemy o które zapytam w odpowiednim dziale.
pozdrawiam
Darek
Po dwóch latach użytkowania chińczyka SHINERAY 250 przesiadłem się na LUCKY STAR 250.
Złego słowa nie powiem na Shineraya. Nigdy mnie nie zawiódł, ale śrubki trzeba dokręcać
Lucky Stara kupiłem uszkodzonego, obecnie po naprawie skrzyni pojawiają się inne problemy o które zapytam w odpowiednim dziale.
pozdrawiam
Darek
DAREK
Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Darek - od roku posiadam QUADA KYMCO 500 jestem użytkownikiem niedzielnym. Wieżę , że to się zmieni bo będę miał więcej czasu na jazdę. Pozdrawiam WASSSS wszystkich z Suwalszczyzny.
DS.
DS.
- killerbudzewo
- Quad:: zipp 4 cross 200
- Imię: jarek
witam
witam miło dołączyć do forum Quadzik
mieszkam w Świnoujściu mam 33lata ,moja przygoda dopiero sie zaczyna z quadem ale napisze w innym dziale
witam was wszystkich i licze na wszelką pomoc i rady
pozdrawiam z nad morza
Świnoujście
mieszkam w Świnoujściu mam 33lata ,moja przygoda dopiero sie zaczyna z quadem ale napisze w innym dziale
witam was wszystkich i licze na wszelką pomoc i rady
pozdrawiam z nad morza
Świnoujście
killer
witam z dolnego śląska
Quadami zaraziłem się jakieś 6 lat temu ale od zawsze lubiłem konstruować więc 3 lata temu zacząłem budować quada własnego projektu z silnikiem od ścigacza.
Na YT posiadam kanał ATV Pasja na którym umieszczam filmiki ( dopiero się uczę nagrywać więc proszę o wyrozumiałość ) a na facebook -u również pod hasłem ATV Pasja, można poczytać co tam się u mnie dzieje w warsztacie
pozdrawiam
Quadami zaraziłem się jakieś 6 lat temu ale od zawsze lubiłem konstruować więc 3 lata temu zacząłem budować quada własnego projektu z silnikiem od ścigacza.
Na YT posiadam kanał ATV Pasja na którym umieszczam filmiki ( dopiero się uczę nagrywać więc proszę o wyrozumiałość ) a na facebook -u również pod hasłem ATV Pasja, można poczytać co tam się u mnie dzieje w warsztacie
pozdrawiam
-
- Quad:: zaden
- Imię: Spox
Hejka, mam na imie Tomasz, mam 36 lat i jestem poczatkujacym quadowcem, nie mam jeszcze maszyny, ale mam nadzieje ze to forum mi w tym pomoze, pozdrawiam wszystkich uzytkownikow.
powitanie
cześć jestem tu nowy ,choć często korzystałem z waszych porad, opinii.Mam na imię Paweł,quadami interesuję się od 5 lat.pierwszy quad to beyond 260, od 2 lat jeżdżę na gtx 300 .do dnia dzisiejszego.z chinczyków moim zdaniem najlepszy quad w tej pojemności i cenie.
- zetor116
- Quad:: Yamaha YFS 200 blaster
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Witajcie, Nazywam sie Tomek. Quadami interesuję się od kilku miesięcy, Zacząłem przygodę z Chińczykiem Bashanem 250, na start musiałem rozebrać silnik:) W przyszłośći kupię coś normlanego ale na razie muszę pozostać przy takim sprzęcie( wesele za rok) chodzi mi po głowie montaż innego silnika ale o tym nie Tutaj Pozdrawiam:)
- Dimi
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: Yamaha Grizzly 700 FI
Witam Wszystkich, na imię mam Damian pochodzę z Jaworzna,
quada posiadam gdzieś od 3 miesięcy, mamy ekipę 4 osobową, ale chętnie rozszerzymy grono riderów
quada posiadam gdzieś od 3 miesięcy, mamy ekipę 4 osobową, ale chętnie rozszerzymy grono riderów
Są ludzie, którzy lepiej bawią się na oktanach niż na promilach...
-
- Quad:: Brak
- Imię: Krzysztof
Witam Mam na imię Krzysztof i jestem z okolic Kościerzyny.Quadami zaraziłem się już jakiś czas temu Zaczynałem od Bashana lecz nie trwało to zbyt długo bo to tylko na mały handel było kupione , wtedy się zaraziłem tym sportem.I od tamtej pory czyli jakieś 3 lata temu,mam zamiar coś kupić.Lecz budowa domu i trochę zrzędliwa żona to spory wydatek Ale niestety nadchodzi ten czas by coś kupić Do wydania około 6tyś tyle chciałbym wydać,myślę że na LS250/300 Nie jest to może kwota którą mógłbym wydać,lecz w tej kwocie wolałbym się zmieścić Quad ma służyć do małych szaleństw może jakiś pług na zimę.(mam dość sporo machania łopatą ) czasem dojazd do pracy gdyż jestem drwalem A na razie odkładam kaskę i czytam i czytam i czytam.Pozdrawiam
- prezes323
- Quad:: Can Am DS250
- Imię: Adam
Witam , mam na imię Adam mam 37 lat i zaczynam przygodę z quadami , mój pierwszy zakup to Can Am ds 250 . pozdrawiam