Imprezy przeprawowe w Polsce - sezon 2007
Imprezy przeprawowe w Polsce - sezon 2007
Jak wygląda sprawa imprez przeprawowych w 2007 roku w Polsce? Sezon 2006 był dość obfity, ale przecież quadowców ciągle przybywa więc zapewne imprez też będzie więcej?
Czy wszystkie znane imprezy przeprawowe będą miały swoją kontynuację w 2007 roku (River Ride, Yamaha Cup, Mamry Challenge)?
A może są jacyś kolejni przeprawowi szaleńcy , którzy podejmą się organizacji rajdów przeprawowych?
Na forum atvpolska powstał nawet jakiś temat: PRACE NAD STWORZENIEM REGULAMINU RAJDÓW PRZEPRAWOWYCH. Czyżby stowarzyszenie planowało wziąć pod swoje skrzydła imprezy przeprawowe w Polsce?
Czy wszystkie znane imprezy przeprawowe będą miały swoją kontynuację w 2007 roku (River Ride, Yamaha Cup, Mamry Challenge)?
A może są jacyś kolejni przeprawowi szaleńcy , którzy podejmą się organizacji rajdów przeprawowych?
Na forum atvpolska powstał nawet jakiś temat: PRACE NAD STWORZENIEM REGULAMINU RAJDÓW PRZEPRAWOWYCH. Czyżby stowarzyszenie planowało wziąć pod swoje skrzydła imprezy przeprawowe w Polsce?
- Krzysztof Wronowski
O wszystkich znanych mi imprezach piszę na tym forum.
Na pewno będzie kilka edycji zupełnie nowego rajdu Poland Trophy (którego bedę konsultantem).
Michał Mazurek wspominał że jedna edycja Mamy Challenge będzie na pewno , mam nadzieję że więcej , bo ten rajd jest kultowy.
Jak czas i obowiązki zawodowe pozwolą będę się starał kontynuować tradycję RR jako najlepszej i najcięższej imprezy przeprawowej w Polsce, ale nie mogę powiedzieć już dziś ile edycji uda mi się zrobić (czy wogole się uda)
Sądzę że ekipa Bartka Sołtysa podejmie się po raz kolejny organizacji YC , oni mają troszkę łatwiej mając za sobą tak bogatego i szczodrego sponsora.
Sledzę temat PRACE NAD STWORZENIEM REGULAMINU RAJDÓW PRZEPRAWOWYCH
z lekkim zażenowaniem... wypowiadają się wszyscy tylko nie ci , którzy takie rajdy tworzą i znają temat od podszewki...
Cóż samo ATV sobie zapracowało na taki klimat.
ATV Polska i rajdy przeprawowe? Nie do takich celów zostało powołane... i to o czym mówiłem od lat dopiero teraz zostało na siłę wywołane ze skutkiem... widocznym. Gdyby tematu nie poruszono byłoby to karygodnym zaniechaniem widząc ile osób interesuje się przeprawą a ile sportem. Coż zobaczymy ile i jakiej jakości rajdy przygotuje nam według swojego regulaminu ATV Polska.
Na pewno będzie kilka edycji zupełnie nowego rajdu Poland Trophy (którego bedę konsultantem).
Michał Mazurek wspominał że jedna edycja Mamy Challenge będzie na pewno , mam nadzieję że więcej , bo ten rajd jest kultowy.
Jak czas i obowiązki zawodowe pozwolą będę się starał kontynuować tradycję RR jako najlepszej i najcięższej imprezy przeprawowej w Polsce, ale nie mogę powiedzieć już dziś ile edycji uda mi się zrobić (czy wogole się uda)
Sądzę że ekipa Bartka Sołtysa podejmie się po raz kolejny organizacji YC , oni mają troszkę łatwiej mając za sobą tak bogatego i szczodrego sponsora.
Sledzę temat PRACE NAD STWORZENIEM REGULAMINU RAJDÓW PRZEPRAWOWYCH
z lekkim zażenowaniem... wypowiadają się wszyscy tylko nie ci , którzy takie rajdy tworzą i znają temat od podszewki...
Cóż samo ATV sobie zapracowało na taki klimat.
ATV Polska i rajdy przeprawowe? Nie do takich celów zostało powołane... i to o czym mówiłem od lat dopiero teraz zostało na siłę wywołane ze skutkiem... widocznym. Gdyby tematu nie poruszono byłoby to karygodnym zaniechaniem widząc ile osób interesuje się przeprawą a ile sportem. Coż zobaczymy ile i jakiej jakości rajdy przygotuje nam według swojego regulaminu ATV Polska.
3fun - bo quady są naszą pasją
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
Tak albo że niby nie miałoby na czas, a później to jeden przez drugiego po kilka razy, żeby czasy lepsze wykręcićsXat:
tia pewnie cisnienia nie bedzie
na ostatniej jak widzialem opcje gonienia po telefon przez bagno to niezle sie dzialo z kazdej strony lecieli hehehe jedni przez bagno po pas inni pare km do okola
przy tak doskonalej atmosferze kazde cisnienie jest fajne
Ale fajnie było...
Masz rację był najlepszy, wystarczy zerknąć w galerię zdjęć z imprez przeprawowych na Quadzik.pl - 8 imprez przeprawowych na które przyjeżdżało 40-60 quadów, 1 integracyjno-terenowa, 1 sportowo-terenowa.BIG błoto:
Mam nadzieje że w bieżącym roku imprez będzie przynajmniej tyle co w roku 2006.
Chociaż podobno rok 2006 był "NAJLEPSZY"
Na imprezach przeprawowych zaczęli pojawiać się nowi ludzie, dla których czasem był to początek przygody z quadami.
Mam nadzieję, że sezon 2007 będzie obfitował w jeszcze większą liczbę imprez, jeszcze bardziej dopracowanych i przemyślanych przez organizatorów, którzy mają już za sobą kilka imprez doświadczenia. Tak więc do zobaczenia na przeprawowym szlaku i uważajcie bo nigdy nie wiadomo, czy za górką, albo drzewkiem nie czają się quadziki z aparatem i kamerą
Ostatnio zmieniony pn 12 lut, 2007 przez Grzegorz Głowienka, łącznie zmieniany 1 raz.
Póki co quadowa emeryturka :)
- Krzysztof Wronowski
- Krzysztof Wronowski