SWAP Lucky Star
- Gruszkin8804
- Quad:: Lucyfer
- Imię: Łukasz
Re: SWAP Lucky Star
Siemka:) eeeeeee widzę ze temat rozkrecił sie ładnie troche czasu mnie nie było a tu prosze
Looo kurde to sprawnie Ci to idzie i to bardzo nawet nie zdajesz sobie sprawy jak czekam na ten Twoj film :p fajnie mialem dzisiaj okazje przejechac sie polarisem outlaw 525 i powiem wam ,ze ostry sprzet jak tylko dostane lucka i troche ogarne nim jazde to postaram sie zrobic konfrontacje
- Gruszkin8804
- Quad:: Lucyfer
- Imię: Łukasz
Trauma miałeś podlecieć zobaczyć Lucka... Marcin lipy nie robi:) Mój lucjan wychdził jako jeden z pierwszych wszystko działa jak nalezy Ale z braku czasu na jazdę stoi wypucowany w garażu... LECHU odezwij sie cos na forum i zaprezentuj swoja gadzine
A no mialem ale jakos tak wyszlo ze brak czasu ale kupilem lucka i wlasnie Marcin mi go przerabia :p jezdzilem na jego sprzecie i wiem ze nie ma lipy :p
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: Odp: SWAP Lucky Star
No mysle ze w okolicach wakacji... ze wzgledu na to ze nie przebywam w Polsce a urlopik planuje na sierpien.costigan pisze:Tomek_LS300 jesteś z Ostrołęki? kiedy będziesz swoją maszynę przerabiał w częstochowskiej stajni?
Tak z Ostroleki jestem...z pieknej kurpiowszczyzny[emoji12] czemu pytasz? A ty skad?
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
Łukasz i co ogarnołeś ten air box z moją instrukcją ibo paczka doszła ma sie rozumieć
?? ozimkowi też taki pakunek dostał
?? ozimkowi też taki pakunek dostał
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
-
trauma pisze:Looo kurde to sprawnie Ci to idzie i to bardzo nawet nie zdajesz sobie sprawy jak czekam na ten Twoj film :p fajnie mialem dzisiaj okazje przejechac sie polarisem outlaw 525 i powiem wam ,ze ostry sprzet jak tylko dostane lucka i troche ogarne nim jazde to postaram sie zrobic konfrontacje
obawiam sie że z polarisem 525 nie ma co startować tam jest silnik KTMa straszny wypierd a la cz i waga polarisa ok 160 kg a lucek 230 kg ale lucek jest sporo wiekszy a ty też do drobnych chłopaszków nie należysz więc na lucku napewno bedziesz lepiej wyglądał ale z trx 450 mozesz sie konfrontować bez obaw :)musze kiedyś sie z nim startnąć i nakręcić filmik zanim go zamieni na lucyfera
Dokladnie masz racje polaris sprawia wrazenie jakby nie wazyl nic :p no i kopa ma strasznego... Ale jak zapytalem o utrzymanie... To nawet przez mysl mi nie przeszlo ,ze jest to sprzet lepszy od Lucka. Moze jezeli ktos sie chce scigac zawodowo. Ale do zwyklego uzytku koszty utrzymania sa nie do zaakceptowania... No na pojedynek z TRX 450 czekam
-
Powiem ci że sam się nie mogę doczekać do chwili jak zostanie mi tylko go szmatką wypucować i nakręcić filmik może to takie moje hallo ale zaj eb istą mi to radość i satysfakcje sprawia kasa to tylko miły dodatek ktoś powiedział kiedyś rób to co lubisz to nigdy nie będziesz musiał pracować i cos w tym jest
I moze wlasnie w tym jest klucz ,ze te sprzety tak wygladaja rewelacyjnie widac ,ze sa tworzone z pasja