A ja trochę z innej strony. Na pierwszym truck-u, pierwsze bagienko tam był pewien incydent. Obok grupki kibiców stała pani ( moherowy beret) wyraźnie niezadowolona z naszego taplania się w błotku. Właśnie kończyliśmy czyścić gady(SRGT) i staliśmy dosyć blisko więc w miarę dokładnie wiem o co poszło. Pani przeszkadzało głównie błoto które quady rozniosły po ulicy . Ogólnie była nie zadowolona z naszego tam quadowania . Z doświadczenia wiem że jakakolwiek dyskusja z takimi osobami pozbawiona jest sensu . Niestety jeden z uczestników nie wytrzymał i dał się wciągnąć w pogawędkę . Potem ciągnął temat nie potrzebnie używając wulgaryzmów aż w końcu wsiadł na gada i ruszając na pełnej Piź. ochlapał wredną babę błotkiem z drogi. No i pani zadzwoniła na policję. Tak się nie robi . Moher już się nie zmieni ale my takim postępowaniem pogarszamy i tak już raczej zła opinię o quadowcach. W konsekwencji parę godz później na innych bagienkach dorwała nas policja. Na szczęście jeszce nie zdążyliśmy w nie wjechać i po krótkim przesłuchaniu kazali nam spiepszać. odechciało nam się jechać dalej tak więc wróciliśmy potulnie na bazę.
Oprócz tego impreza bardzo fajna , na pewno przyjadę na kolejną edycję.
https://www.facebook.com/pages/Grizzly-Adventure/243391782401975