To jest Twoja gwarancja, nie wiem skąd im się wzięło te 400 km i przegląd bo to jakaś totalna bzdura. Czy warto jeździć musisz sam ocenić.
Łukasz zrobiłem 750 km w 17 godzin utvemoolsztyniak pisze:Chciałbym zobaczyć jak 400 km objedziesz w jeden dzień w terenie
To jest Twoja gwarancja, nie wiem skąd im się wzięło te 400 km i przegląd bo to jakaś totalna bzdura. Czy warto jeździć musisz sam ocenić.
To różnie wychodzi a w sumie cena nie jest jednakowa dla wszystkich przeglądów.Robsson pisze:Panowie a ile kosztują te przeglądy w CF-kach? To tylko IMO wyciąganie kasy. Bo po kiego grzyba tak często na początku ? Może i tani vs. inne sprzęt jako nowy ale tą cenę odbijają sobie choć trochę na częstym serwisie.
Wiadomo, że wszystko zalezy jaki teren ale w mojej okolicy dałoby się to zrobić. Jest trochę bajorek, sporo łąk. Znajdzie się też w stronę olkusza kilka tras gdzie spotykałem terenówki brodzące w błotkuoolsztyniak pisze:Chciałbym zobaczyć jak 400 km objedziesz w jeden dzień w terenie