to powiem ci że ja na przegladziki jeżdżę do państwowej straży pożarnej z tym kxenonikiem i nawet kiedyś spytałem czy mam to przełozyć na zwykła żarówkę by przegląd przeszedł to sie ośmiał i powiedział spoko to tylko quad pozatym panowie nie bądź tacy przewrażliwieni jak diagnosta może stwierdzic ze to nie jest ten silnik skoro wszystko wyglada jak by było oryginalnie a wiadomo jak trafisz na pajaca to ci sie do braku ręcznego doczepi a nie zauważy że silnik inny juz takie przypadki były w tedy jedziesz na inna stacje kontrolioolsztyniak pisze:Jasne, w dzień Cię widać a w nocy jeszcze bardziej, gorzej jak trafisz na kumatego policjanta, który zabierze Ci za to dowód.marcinSWAPcb500 pisze: a w dzień też z daleka widać co sprawia że wcześniej ktoś cię zauważy czyli poprawia bezpieczeństwo drivera w nocy wali aż miło
Później kumaty diagnosta zobaczy przełożony silnik i dowodu nie odda i zrobi się kłopocik.
Lepiej nie kusić losu.
Ale oczywiście każdy podchodzi do tematu indywidualnie
a z ta policją to wystarczy mieć ze soba żarówke H4 jeśli usuniesz usterkę na miejscu nie moga zabrać ci dowodu
następna sprawa wyglada tak że wszystkie moje kontrole na quadzie kończyły sie tym że panowie brali mój nr tel pozdro