Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
Cześć, ktoś z Was dzisiaj pakował się popołudniem na przyczepy w Babicach na ul.Reymonta? Bo przejeżdżałem rowerkiem i widziałem jakieś miśki ładowane na przyczepy.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- SOKOLIK
- Quad:: OUTLANDER XTP 1OOO
- Imię: GRZESIEK
WITAJ TAK BYŁA TAM EKIPA QUADOWA JAK CO TERAZ ŚMIGAMY 18.10.14 W PUŁTUSKU WIĘCEJ INFO NA PUŁTUSK ATV,A INNY TERMIN TO 25.10.14 W BAŁTOWIE WIĘCEJ INFO NA QUADOWE BEZDROŻA
- DKfan
Oj chyba nigdy nie zgramy się w podobnym terminie, kiedy Marcin by do mnie nie dzwonił mam konkurencyjną imprezę z moją ekipą. 19.10 Bagienka nieopodal Legionowa, 25-26.10 kopalnie odkrywkowe koło Sompolna i 2 dni ostrego drapingu. No cóż jak kiedyś będziecie jeszcze w Babicach to może się załapię.
Ps. a to już wiem kogo przy białym busie w czerwonych gaciach widziałem na Reymonta, Pana Ryśka.
Ps. a to już wiem kogo przy białym busie w czerwonych gaciach widziałem na Reymonta, Pana Ryśka.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
- Marcel MC
- Quad:: Suzuki Kinquad
- Imię: Marcin
No cześć Jacek,
A może kiedyś połączymy te ekipy :).
A może kiedyś połączymy te ekipy :).
- SOKOLIK
- Quad:: OUTLANDER XTP 1OOO
- Imię: GRZESIEK
PONOWIE JAK TAM PO NIEDZIELI WSZYSCY CALI? JAKIŚ FILMIK BĘDZIE?
- Rysiek
- Quad:: YamahaG700/HondaTA650
- Imię: Rysiek
No pewnie mnie widziałeś a czemu się nie zatrzymałeś Marcin serwował kawę w garażu ... załapał byś się na pewnoDKfan pisze:Oj chyba nigdy nie zgramy się w podobnym terminie, kiedy Marcin by do mnie nie dzwonił mam konkurencyjną imprezę z moją ekipą. 19.10 Bagienka nieopodal Legionowa, 25-26.10 kopalnie odkrywkowe koło Sompolna i 2 dni ostrego drapingu. No cóż jak kiedyś będziecie jeszcze w Babicach to może się załapię.
Filmik mogę jakiś zmontować cuś tam ponagrywałem
Pozdrawiam Rysiek
- Marcel MC
- Quad:: Suzuki Kinquad
- Imię: Marcin
Rysiek pisze:No pewnie mnie widziałeś a czemu się nie zatrzymałeś Marcin serwował kawę w garażu ... załapał byś się na pewnoDKfan pisze:Oj chyba nigdy nie zgramy się w podobnym terminie, kiedy Marcin by do mnie nie dzwonił mam konkurencyjną imprezę z moją ekipą. 19.10 Bagienka nieopodal Legionowa, 25-26.10 kopalnie odkrywkowe koło Sompolna i 2 dni ostrego drapingu. No cóż jak kiedyś będziecie jeszcze w Babicach to może się załapię.
Filmik mogę jakiś zmontować cuś tam ponagrywałem
No właśnie chciałem powiedzieć ze dwie kawy musiałem wylać.
- DKfan
Dwie kawy może dałbym radę wypić ale no wiecie taka sytuacja. Podjeżdża gość na rowerze w krótkich portkach i mówi "Cześć ja też mam quada...." kupa śmiechu.
Z resztą nie byłem pewien czy to wy, może jakieś obce mało przyjazne, pomyśleliby ze prowokator ze StopQuadom i jeszcze by mnie pogonili :-p
A ekipy jak tylko się da zgrać terminy to chętnie połączymy i na nasze tereny zaprowadzimy
Z resztą nie byłem pewien czy to wy, może jakieś obce mało przyjazne, pomyśleliby ze prowokator ze StopQuadom i jeszcze by mnie pogonili :-p
A ekipy jak tylko się da zgrać terminy to chętnie połączymy i na nasze tereny zaprowadzimy
M&M sQuad
M&M sQuad
Rysiek zmontuj jakis filmik A tak na marginesie pultusk u mnie odpada praca ale qb 3 zostaje w planach jakie najblizsze plany
pozdrowienia
a ktoś się w ogóle do Pułtuska wybiera,
bo ja bym chętnie pojechał ale samemu to słabo.
bo ja bym chętnie pojechał ale samemu to słabo.