Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
Awatar użytkownika
DKfan
Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
Imię: Jacek

Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów

Post autor: DKfan » ndz 05 paź, 2014

Cześć, ktoś z Was dzisiaj pakował się popołudniem na przyczepy w Babicach na ul.Reymonta? Bo przejeżdżałem rowerkiem i widziałem jakieś miśki ładowane na przyczepy.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad

Awatar użytkownika
SOKOLIK
Quad:: OUTLANDER XTP 1OOO
Imię: GRZESIEK

Post autor: SOKOLIK » ndz 05 paź, 2014

WITAJ TAK BYŁA TAM EKIPA QUADOWA JAK CO TERAZ ŚMIGAMY 18.10.14 W PUŁTUSKU WIĘCEJ INFO NA PUŁTUSK ATV,A INNY TERMIN TO 25.10.14 W BAŁTOWIE WIĘCEJ INFO NA QUADOWE BEZDROŻA

Awatar użytkownika
DKfan

Post autor: DKfan » pn 06 paź, 2014

Oj chyba nigdy nie zgramy się w podobnym terminie, kiedy Marcin by do mnie nie dzwonił mam konkurencyjną imprezę z moją ekipą. 19.10 Bagienka nieopodal Legionowa, 25-26.10 kopalnie odkrywkowe koło Sompolna i 2 dni ostrego drapingu. No cóż jak kiedyś będziecie jeszcze w Babicach to może się załapię.

Ps. a to już wiem kogo przy białym busie w czerwonych gaciach widziałem na Reymonta, Pana Ryśka.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad

Awatar użytkownika
Marcel MC
Quad:: Suzuki Kinquad
Imię: Marcin

Post autor: Marcel MC » pn 06 paź, 2014

No cześć Jacek,

A może kiedyś połączymy te ekipy :):).

Awatar użytkownika
SOKOLIK
Quad:: OUTLANDER XTP 1OOO
Imię: GRZESIEK

Post autor: SOKOLIK » pn 06 paź, 2014

PONOWIE JAK TAM PO NIEDZIELI WSZYSCY CALI? JAKIŚ FILMIK BĘDZIE?

Awatar użytkownika
Rysiek
Quad:: YamahaG700/HondaTA650
Imię: Rysiek

Post autor: Rysiek » pn 06 paź, 2014

DKfan pisze:Oj chyba nigdy nie zgramy się w podobnym terminie, kiedy Marcin by do mnie nie dzwonił mam konkurencyjną imprezę z moją ekipą. 19.10 Bagienka nieopodal Legionowa, 25-26.10 kopalnie odkrywkowe koło Sompolna i 2 dni ostrego drapingu. No cóż jak kiedyś będziecie jeszcze w Babicach to może się załapię.

Ps. a to już wiem kogo przy białym busie w czerwonych gaciach widziałem na Reymonta, Pana Ryśka.
No pewnie mnie widziałeś :) a czemu się nie zatrzymałeś :?: Marcin serwował kawę w garażu ... załapał byś się na pewno :D

Filmik mogę jakiś zmontować cuś tam ponagrywałem :)

:I love YAMAHA:
Pozdrawiam Rysiek :-)

Awatar użytkownika
Marcel MC
Quad:: Suzuki Kinquad

Post autor: Marcel MC » śr 08 paź, 2014

Rysiek pisze:
DKfan pisze:Oj chyba nigdy nie zgramy się w podobnym terminie, kiedy Marcin by do mnie nie dzwonił mam konkurencyjną imprezę z moją ekipą. 19.10 Bagienka nieopodal Legionowa, 25-26.10 kopalnie odkrywkowe koło Sompolna i 2 dni ostrego drapingu. No cóż jak kiedyś będziecie jeszcze w Babicach to może się załapię.

No pewnie mnie widziałeś :) a czemu się nie zatrzymałeś :?: Marcin serwował kawę w garażu ... załapał byś się na pewno :D

Filmik mogę jakiś zmontować cuś tam ponagrywałem :)

:I love YAMAHA:

No właśnie chciałem powiedzieć ze dwie kawy musiałem wylać. :lol:

Awatar użytkownika
DKfan

Post autor: DKfan » śr 08 paź, 2014

Dwie kawy może dałbym radę wypić ale no wiecie taka sytuacja. Podjeżdża gość na rowerze w krótkich portkach i mówi "Cześć ja też mam quada...." kupa śmiechu.
Z resztą nie byłem pewien czy to wy, może jakieś obce mało przyjazne, pomyśleliby ze prowokator ze StopQuadom i jeszcze by mnie pogonili :-p

A ekipy jak tylko się da zgrać terminy to chętnie połączymy i na nasze tereny zaprowadzimy
M&M sQuad

Awatar użytkownika
nikus_22
Quad:: Kawasaki BF 750
Imię: Krzysztof
Kontakt:

Post autor: nikus_22 » ndz 12 paź, 2014

:I love YAMAHA: Rysiek zmontuj jakis filmik :I love YAMAHA: A tak na marginesie pultusk u mnie odpada :beczy: :beczy: :beczy: praca :beczy: :beczy: :beczy: ale qb 3 zostaje w planach jakie najblizsze plany :?: :I love YAMAHA:
pozdrowienia

marcinp
Quad:: yg700

Post autor: marcinp » pn 13 paź, 2014

a ktoś się w ogóle do Pułtuska wybiera,
bo ja bym chętnie pojechał ale samemu to słabo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”