SWAP Lucky Star
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: SWAP Lucky Star
Nie zastanawiaj sie tylko swapuj... ja tylko zaluje ze mnie nie ma teraz w polsce bo juz dawno bylo by po fakcie... ale jeszcze troszke... jeszcze troszke.. i wszystkie nerwy zwiazane z tym czy maszyna wytrzyma wypad ze znajomymi i czy dojade do domu na kolach czy na lince znikna...
- beben1982
- Quad:: LS 500cc
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Tą śrubką regulujesz obroty biegu jałowego trochę małe zdjęcie ale widać. Co do płynu w chłodnicy że ci wykipiał to może być wina korka w chłodnicy też to niedawno przerabiałem Ale co do oleju to nie wiem chyba że z dużo nalałeś i wywaliło odmą albo wydmuchało jakoś uszczelkę.
-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
W środę przybędzie pierwsza 450 na swap ponadto będzie już przerabiana w nowym miejscu i nowym lepszym sprzętem który pozwoli na jeszcze dokładniejszą jakość wykonania jak tylko odbiorę lapka z naprawy wrzucę filmy z ostatniego wypadu pozdro chłopaki
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
- Tomek_LS500cb
Re: Odp: SWAP Lucky Star
Hmm Marcin zmontowales juz linie produkcyjna??hehe fabryka lucky star lscb 500 zostala zalegalizowana... japonia za porozumieniem z taiwanem przeslala dotacje pozwalajaca na wspieranie polskiej mysli technicznej i zdecydowali sie otworzyc filie w Czestochowie [emoji12] zdecydowali sie na przejecie starej fabryki FSO w W-wie i od przyszlego roku rusza producja seryjna wspomnianego wczesniej pojazdu[emoji6] pod dyrekcja Marcina..
Dobrze by bylo bo do wawy mam duzo blizej hehe
No oby tak dalej ... niech sie biznes rozkreca
Dobrze by bylo bo do wawy mam duzo blizej hehe
No oby tak dalej ... niech sie biznes rozkreca
-
- 660760239
- Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
- Imię: Damian
fantazja programów do przerabiania zdjęć.☺Ale ladny?
- Załączniki
-
- 2014-09-30 19.30.42.jpg (91.98 KiB) Przejrzano 1782 razy
- Tomek_LS500cb
I jak Marcin masz juz to 450 na warsztacie? Duzo roznic pomiedzy slabszymi bracmi?
Gdzie przeniosles swoj monster garaz i co za nowy sprzet zadobyles?
No i oczywiscie kiedy nowe filmiki beda? Bo znowu nuda na forum wieje.. jesien juz... niedlugo zima takze ja czekam na filmiki z blotnych przelotow po szutrach.. duzych kaluz i jak zima dopisze z sypania sniegiem i pozadnyc driftow po bialych bezdrozach
Gdzie przeniosles swoj monster garaz i co za nowy sprzet zadobyles?
No i oczywiscie kiedy nowe filmiki beda? Bo znowu nuda na forum wieje.. jesien juz... niedlugo zima takze ja czekam na filmiki z blotnych przelotow po szutrach.. duzych kaluz i jak zima dopisze z sypania sniegiem i pozadnyc driftow po bialych bezdrozach
-
Warsztat nowy mój własny działkę obok wcześniej robiłem u ojca a co do sprzętu kupiłem kilka nowych rzeczy typu wiertarki szlifierki nowy konkretny sprzęt do spawania itp .. ale mam w planie wiele więcej po nowym roku będę kupował porządny sprzęt do spawania alu ale trzeba miec min 15 tys na coś w miare dobrego ale dobry sprzęt to podstawa nie uznaję pół środków 450 właśnie dotarł i już nie mogę się doczekać aż się za niego zabiorę efekt końcowy na pewno zobaczycie a filmy czekają na laptopa moze jutro go odbiorę narazie korzystam z Tel który z resztą wczoraj mi pizgnął na ziemie i mam pajęczynę na ekranie wymiana przedniej szyby 700 zł a Tel 900 wiec chyba muszę przywyknąć do nowej tapety na ekranie hehe i chyba sobie zmienię w lucku podświetlenie licznika na białe bo ta 450 tak ma i mi się podoba
Marcin, ale myślę ze swap nie podrożeje
A śmigałeś już na tej 450, jest różnica pomiędzy swapowanym luckiem, a seryjną 450?
A śmigałeś już na tej 450, jest różnica pomiędzy swapowanym luckiem, a seryjną 450?
-
Ja nie ale też mnie to pytanie nurtowało i dałem mu swojego i kazałem mu ostro cisnąć by on mi powiedział jaka różnica bo przywiózł bez silnika bo korba mu bokiem wyszła i twierdził że mój ma lepsze kopyto i to już z samego dołu prędkość max też ze 20 km \h większa zresztą on czai to forum od jakiegoś czasu i dla tego się zdecydował może coś sam napisze o wrażeniach z jazdy