SWAP Lucky Star

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Access (dawniej Lucky Star)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb
Quad:: lucky star 500cb
Imię: Tomek

Re: SWAP Lucky Star

Post autor: Tomek_LS500cb » pn 29 wrz, 2014

Nie zastanawiaj sie tylko swapuj... ja tylko zaluje ze mnie nie ma teraz w polsce bo juz dawno bylo by po fakcie... ale jeszcze troszke... jeszcze troszke.. i wszystkie nerwy zwiazane z tym czy maszyna wytrzyma wypad ze znajomymi i czy dojade do domu na kolach czy na lince znikna...

Awatar użytkownika
beben1982
Quad:: LS 500cc
Imię: Kamil
Kontakt:

Post autor: beben1982 » pn 29 wrz, 2014

Obrazek

Tą śrubką regulujesz obroty biegu jałowego trochę małe zdjęcie ale widać. Co do płynu w chłodnicy że ci wykipiał to może być wina korka w chłodnicy też to niedawno przerabiałem :) Ale co do oleju to nie wiem chyba że z dużo nalałeś i wywaliło odmą albo wydmuchało jakoś uszczelkę.

Marcin ATV SWAP Garage
Quad:: Hulajnoga elektryczna
Imię: Marcin

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » pn 29 wrz, 2014

W środę przybędzie pierwsza 450 na swap :D ponadto będzie już przerabiana w nowym miejscu i nowym lepszym sprzętem który pozwoli na jeszcze dokładniejszą jakość wykonania jak tylko odbiorę lapka z naprawy wrzucę filmy z ostatniego wypadu pozdro chłopaki
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb

Re: Odp: SWAP Lucky Star

Post autor: Tomek_LS500cb » wt 30 wrz, 2014

Hmm Marcin zmontowales juz linie produkcyjna??hehe fabryka lucky star lscb 500 zostala zalegalizowana... japonia za porozumieniem z taiwanem przeslala dotacje pozwalajaca na wspieranie polskiej mysli technicznej i zdecydowali sie otworzyc filie w Czestochowie [emoji12] zdecydowali sie na przejecie starej fabryki FSO w W-wie i od przyszlego roku rusza producja seryjna wspomnianego wczesniej pojazdu[emoji6] pod dyrekcja Marcina..
Dobrze by bylo bo do wawy mam duzo blizej hehe
No oby tak dalej ... niech sie biznes rozkreca

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » wt 30 wrz, 2014

:D dokładnie. Tak jak mówisz ;)

Awatar użytkownika
660760239
Quad:: Can am 1000 XMR kawasaki kfx 450 cf moto 500 long
Imię: Damian

Post autor: 660760239 » wt 30 wrz, 2014

fantazja programów do przerabiania zdjęć.☺Ale ladny?
Załączniki
2014-09-30 19.30.42.jpg
2014-09-30 19.30.42.jpg (91.98 KiB) Przejrzano 1789 razy

Awatar użytkownika
Tomek_LS500cb

Post autor: Tomek_LS500cb » śr 01 paź, 2014

I jak Marcin masz juz to 450 na warsztacie? Duzo roznic pomiedzy slabszymi bracmi?
Gdzie przeniosles swoj monster garaz i co za nowy sprzet zadobyles?
No i oczywiscie kiedy nowe filmiki beda? Bo znowu nuda na forum wieje.. jesien juz... niedlugo zima takze ja czekam na filmiki z blotnych przelotow po szutrach.. duzych kaluz i jak zima dopisze z sypania sniegiem i pozadnyc driftow po bialych bezdrozach

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » śr 01 paź, 2014

Warsztat nowy mój własny działkę obok wcześniej robiłem u ojca :) a co do sprzętu kupiłem kilka nowych rzeczy typu wiertarki szlifierki nowy konkretny sprzęt do spawania itp .. ale mam w planie wiele więcej po nowym roku będę kupował porządny sprzęt do spawania alu ale trzeba miec min 15 tys na coś w miare dobrego :( ale dobry sprzęt to podstawa nie uznaję pół środków :D 450 właśnie dotarł i już nie mogę się doczekać aż się za niego zabiorę :D efekt końcowy na pewno zobaczycie a filmy czekają na laptopa moze jutro go odbiorę narazie korzystam z Tel który z resztą wczoraj mi pizgnął na ziemie i mam pajęczynę na ekranie wymiana przedniej szyby 700 zł a Tel 900 wiec chyba muszę przywyknąć do nowej tapety na ekranie hehe :) i chyba sobie zmienię w lucku podświetlenie licznika na białe bo ta 450 tak ma i mi się podoba ;)

Awatar użytkownika
Zibi83
Quad:: Access CB500
Imię: Zbyszek

Post autor: Zibi83 » śr 01 paź, 2014

Marcin, ale myślę ze swap nie podrożeje ;)
A śmigałeś już na tej 450, jest różnica pomiędzy swapowanym luckiem, a seryjną 450?

Marcin ATV SWAP Garage

Post autor: Marcin ATV SWAP Garage » śr 01 paź, 2014

Ja nie ale też mnie to pytanie nurtowało i dałem mu swojego i kazałem mu ostro cisnąć by on mi powiedział jaka różnica bo przywiózł bez silnika bo korba mu bokiem wyszła i twierdził że mój ma lepsze kopyto i to już z samego dołu prędkość max też ze 20 km \h większa zresztą on czai to forum od jakiegoś czasu i dla tego się zdecydował może coś sam napisze o wrażeniach z jazdy :D

Zablokowany

Wróć do „ACCESS / Lucky Star”