Quadzik od 10,000 do 20,000zł
Re: Quadzik do 20,000zł
Byłem wczoraj w moto-trip / płaszów przymierzyć się do CF-500tki dobre wrażenie zrobiło na mnie, wydaje się być solidny i dobrze spasowany. Wersja krótka z pewnością mi wystarczy a w lesie może być zwrotniejszy. CFka to nadal chinka ale robi pozytywne wrażenie. Pewnie będzie konieczna od razu płyta/alu na podwozie, niby jakieś tam plasticzki są ale nie zapewnia to pewnie żadnej ochrony. Coś czuję, że znalazłem faworyta
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Moto Trip...pozdrów chłopaków od ZaZu i powiedz że jesteś ode mnie - niech ci dobrą cenę spasują Nie obawiaj się tych plastików - wbrew pozorom do puki nie będziesz walił po kamieniach są całkiem solidne
No to jak się zdecydujesz daj znać... musimy razem coś upalić
No to jak się zdecydujesz daj znać... musimy razem coś upalić
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Tak nie do końca - w CF 500 plastiki są bardzo twarde i nawet niekoniecznie mocne uderzenie połamie Ci podstopnicę czy błotnik.Zmora1966 pisze: Nie obawiaj się tych plastików - wbrew pozorom do puki nie będziesz walił po kamieniach są całkiem solidne
Pewnego razu wystający kawałek drzewa, którego nie zauważyłem połamał mi błotnik z przodu i z tyłu.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
decyzja podjęta, będę topić CF 500 przy odrobinie uprzejmości nawet może z Zazu team ponieważ są blisko mnie to dodatkowy plus i być może zacznę niebawem ich spowalniać .
Na dniach odbiór sprzętu, ciuchy już są
Na dniach odbiór sprzętu, ciuchy już są
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
No i git
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Od wczoraj jestem szczęśliwym jak do tej pory właścicielem w/w modelu.
Dzisiaj już objeżdżony, przed chwilą wróciłem z przejażdżki rozpoznawczej w okolicy.
W ciemności też nieźle się jeździ a i tak się nie rozglądam bo jestem skupiony jak laser na drodze.
Dobrze, że mnie poinformowali o tym, że pod siedzeniem może się nieco dymić z otuliny bo tak też się stało ale już prawie przestaje heh.
Jutro jadę nim do pracy
Dzięki wszystkim za pomoc w wyborze sprzętu!
Dzisiaj już objeżdżony, przed chwilą wróciłem z przejażdżki rozpoznawczej w okolicy.
W ciemności też nieźle się jeździ a i tak się nie rozglądam bo jestem skupiony jak laser na drodze.
Dobrze, że mnie poinformowali o tym, że pod siedzeniem może się nieco dymić z otuliny bo tak też się stało ale już prawie przestaje heh.
Jutro jadę nim do pracy
Dzięki wszystkim za pomoc w wyborze sprzętu!
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Jak jeździsz po ciemku to dołóż konieczne jakąś lampę LED. Np 40W Datexa combo sa w dobrych cenach. Różnica w stosunku do seryjnych świateł jak dzień do nocy.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
prawdopodobnie zdecyduję się na Ledy Cree tylko montowane na kierownicę fajnie byłoby mieć te światła jednak skrętne. Chyba, że znajdę czas to sam zmajstruje ledy mam sporo tego typu rzeczy na 10-100W chipach A tak to jeździłem przez chwilę w całkowitych ciemnościach w noktowizji, całkiem nieźle to idzie. Temat otwarty
- sebavfr
- Quad:: Polaris sportsmen 570
- Imię: Sebastian
No gratuluje zakupu Cfki
Wszystko za sprawą waszej pomocy i doradzenia .
Jeszcze tylko 2 dni i termin przeglądu znów będzie można pośmigać.
Potem co 400km ale warto może przejść jeszcze z 2-3 takie przeglądy i darować sobie? robić np. we własnym zakresie. Wstępnie zgłębiam temat co nalezy wymienić / ilości / skąd części etc. Tylko czy bezwzględnie trzymać się tych 400km czy można to przekraczać.
Przyznam, że te 400 stóweczki to w dzień jest możliwość objechania.
Jeszcze tylko 2 dni i termin przeglądu znów będzie można pośmigać.
Potem co 400km ale warto może przejść jeszcze z 2-3 takie przeglądy i darować sobie? robić np. we własnym zakresie. Wstępnie zgłębiam temat co nalezy wymienić / ilości / skąd części etc. Tylko czy bezwzględnie trzymać się tych 400km czy można to przekraczać.
Przyznam, że te 400 stóweczki to w dzień jest możliwość objechania.