Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
RAIDER112
Quad:: YAMAHA GRIZZLY 700 :)
Imię: KRZYSZTOF

Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów

Post autor: RAIDER112 » czw 04 wrz, 2014

Ja niestety takie imprezy 3 dniowe /2 dniowe opuszczam :( ( mam taką pracę że w piątek do wieczora w sobote mogę się wyrwać a niedziela OD południa praca ) .....co zrobić TAKI MAMY KLIMAT :wyśmiewacz: ... więc zadowolony jestem że jest cos takiego jak QB :) mi pasi i nie jest w sumie daleko a impreza przednia ;) Pozdro i ...SZEROKOŚCI ...na tej Suwalszczyźnie :) jak pojedziecie Rysiu.
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
*********************http://www.trans-squad-team.pl *********************
.....TranS-Squad Team....

Awatar użytkownika
Rysiek
Quad:: YamahaG700/HondaTA650
Imię: Rysiek

Post autor: Rysiek » czw 04 wrz, 2014

Ja chetnie pojechał bym na obydwie imprezy rok temu się nie pokrywały a w tym niestety trzeba wybrać :bezradny: :beczy:

Co do najbliższego wypadu w Bieszczady mam nadzieje iż oczywiste jest że każdy bierze kanisterek z zapasem paliwa :-) :mrgreen:

:I love YAMAHA:
Pozdrawiam Rysiek :-)

Awatar użytkownika
Marcel MC
Quad:: Suzuki Kinquad
Imię: Marcin

Post autor: Marcel MC » czw 04 wrz, 2014

Rysiek pisze:Na Suwalszczyźnie impreza nazywa się Zmota trwa od piątku do niedzieli start w piątek do przejechania jest 80km na co zawodnicy mają piątek noc i sobotę jest to jeden z najcięższych rajdów przeprawowych w Polsce głównie dla samochodów.... Szczegóły może ci powiedzieć Rafał on tam był ze 3 razy...

http://www.adrenalinka.pl/zmota/
nu
Trzy dni to długo, musze się porozumieć z dyrektorem biura (żona). Ale po ostatnich QB gdzie zajałem 10 miejsce to mialbym ochotę zbudować dwu-trzyosobowy team i powalczyćo coś więcej. :evil:

darek grizzly
Quad:: grizzly 700
Imię: Darek

Post autor: darek grizzly » czw 04 wrz, 2014

Rysiu ta impreza zaje***** ale typowa dla zmot,wywalą metrowe koleiny trzeba było od grześka porzyczyć gorille :I love DZICZ BIESZCZADZKA:

Awatar użytkownika
DKfan
Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
Imię: Jacek

Post autor: DKfan » pt 05 wrz, 2014

Marcel MC pisze: Trzy dni to długo, musze się porozumieć z dyrektorem biura (żona). Ale po ostatnich QB gdzie zajałem 10 miejsce to mialbym ochotę zbudować dwu-trzyosobowy team i powalczyćo coś więcej. :evil:
To ostatnio jechałeś samemu? Wydawało mi się że widziałem Twoje KQ i Marcina

My też wybieramy się na QB w teamie 3 osobowym, specjalista od drapek, od błota i ja. No chyba, że ja odpadnę to pojadą we 2.
Dobrze mieć też jakaś sensowną taktykę, np lepszy w drapkach dobija do pieczątki na kołach a drugiego wciąga bo szkoda czasu na próby podjazdu przez słabszego członka teamu albo co gorzej na rolki. Tak samo w błocie, sprzet błotny przelatuje dziurę, drugi leci jak się wkleja to od razu podana lina bez straty czasu na mocowanie się z dziurą.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad

Awatar użytkownika
nikus_22
Quad:: Kawasaki BF 750
Imię: Krzysztof
Kontakt:

Post autor: nikus_22 » ndz 07 wrz, 2014

:?: Jak panowie przygotowania :?: i kto w koncu jedzie tomek namyśliłeś się :cwaniak: :I love YAMAHA:
pozdrowienia

Awatar użytkownika
Rysiek

Post autor: Rysiek » ndz 07 wrz, 2014

Przygotowania prawie zakończone. Gotowość 98% i stale rośnie :-)

Awatar użytkownika
kamil_trx
Quad:: Honda Trx 420FM
Imię: Kamil

Post autor: kamil_trx » ndz 07 wrz, 2014

Siemano panowie mam pytanie moze ktos jest w posiadaniu jakiś Opon do g7 ??? Pozdrawiam
Polecam Stronke
http://www.osiedlewkonarachdebu.pl/

Awatar użytkownika
Adecneo
Quad:: Suzuki KingQuad 750AXI Camo
Imię: Adrian

Post autor: Adecneo » pn 08 wrz, 2014

Ja jadę, ale wyszło na to że sam. Rodzina zostaję w domu. Więc będę musiał doczepić się do kogoś.

Awatar użytkownika
Rysiek

Post autor: Rysiek » pn 08 wrz, 2014

kamil_trx pisze:Siemano panowie mam pytanie moze ktos jest w posiadaniu jakiś Opon do g7 ??? Pozdrawiam
Kamil ja mam całe koła od grizzly takie jak są oryginalnie montowane do fabrycznego sprzętu jak chcesz to tanio oddam :-) przejechane mają 500km (na mazury i z powrotem -szutrami oczywiście) :-)

:I love YAMAHA:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”