No to zaczynamy...
Re: Witam Wszystkich
Dobry wybór, mamy tu wspaniałe towarzystwo jeśli chodzi o CFki Do zobaczenia w terenie
Ozo Drapers Squad
-
- Quad:: Can-am model Outlander XMR 1000
- Imię: Marek
Re: Witam Wszystkich
Bardzo dziękuje. Do zobaczenia w terenie
Witam !!!
Witam wszystkich
Przemek , jestem z NDMaz mam 37 lat i po 4 latach przerwy wracam do jazdy quadami.
Choć miałem długą przerwę nie przeszło mi zainteresowanie ATV.
3 tygodnie temu nabyłem ( drogą kupna Polarisa sportsmana 800 efi i myślę, że będę miał sporo pytań.
pzdr
Przemek , jestem z NDMaz mam 37 lat i po 4 latach przerwy wracam do jazdy quadami.
Choć miałem długą przerwę nie przeszło mi zainteresowanie ATV.
3 tygodnie temu nabyłem ( drogą kupna Polarisa sportsmana 800 efi i myślę, że będę miał sporo pytań.
pzdr
Re: No to zaczynamy...
Witam wszystkich
Mam na imię Przemek. 35 lat, żona, dwoje dzieci. Przygodę z quadami zacząłem 3 lata temu od SMC Barossa. obecnie szukam jakiejś przeprawki
Mam na imię Przemek. 35 lat, żona, dwoje dzieci. Przygodę z quadami zacząłem 3 lata temu od SMC Barossa. obecnie szukam jakiejś przeprawki
-
- Quad:: Yamaha Wolverine
- Imię: Adam
Witam Was
Mam na imię Adam, mieszkam w Katowicach.
Offroadem zaraziłem się jeszcze w poprzednim stuleciu
Jeździłem w terenie kilkoma różnymi terenówkami.
Obecnie Jeep Wrangler YJ
Teraz przyszła kolej na quada, który będzie używany "spacerowo" .
Kupiłem okazyjnie Yamahę Wolverine 350 z 2009r - praktycznie nieużywana.
Stan jak z fabryki - przejechany jeden bak paliwa - wymaga jeszcze docierania.
Wkrótce podzielę się spostrzeżeniami z eksploatacji nowej zabawki.
Mam na imię Adam, mieszkam w Katowicach.
Offroadem zaraziłem się jeszcze w poprzednim stuleciu
Jeździłem w terenie kilkoma różnymi terenówkami.
Obecnie Jeep Wrangler YJ
Teraz przyszła kolej na quada, który będzie używany "spacerowo" .
Kupiłem okazyjnie Yamahę Wolverine 350 z 2009r - praktycznie nieużywana.
Stan jak z fabryki - przejechany jeden bak paliwa - wymaga jeszcze docierania.
Wkrótce podzielę się spostrzeżeniami z eksploatacji nowej zabawki.
Witam wszystkich
Na początek: Mam 28 lat, wspaniałą rodzinę i interesuję się od niedawna quadami. Niestety jestem osobą poszukującą quada i nie posiadam takowego, co mam nadzieję kiedyś się zmieni. Pojawienie się na tym forum samo w sobie jest dla mnie pogłębieniem wiedzy na temat tych pojazdów oraz poznanie opinie bardziej doświadczonych bywalców tego forum.
Pozdrawiam
Na początek: Mam 28 lat, wspaniałą rodzinę i interesuję się od niedawna quadami. Niestety jestem osobą poszukującą quada i nie posiadam takowego, co mam nadzieję kiedyś się zmieni. Pojawienie się na tym forum samo w sobie jest dla mnie pogłębieniem wiedzy na temat tych pojazdów oraz poznanie opinie bardziej doświadczonych bywalców tego forum.
Pozdrawiam
-
Witam!
Mam na imię Wojciech. Jeżdżę w ATV od 6 lat z 5 - letnią przerwą spowodowaną brakiem funduszy na quada, aż tu nagle pojawiam się ja. Moim pierwszym quadem był jakiś chinol z giełdy za uwaga...1000zł:) Ale jeździł spoko. Wytrzymał wywrotkę w rzepak:) Nie pytajcie jak to zrobiłem. Ale wracając... Mam 13 lat i mieszkam w Tczewie w województwie pomorskim. (Mój pierwszy quad jest obecnie w Irlandii) Dziękuję, pozdrawiam!
Mam na imię Wojciech. Jeżdżę w ATV od 6 lat z 5 - letnią przerwą spowodowaną brakiem funduszy na quada, aż tu nagle pojawiam się ja. Moim pierwszym quadem był jakiś chinol z giełdy za uwaga...1000zł:) Ale jeździł spoko. Wytrzymał wywrotkę w rzepak:) Nie pytajcie jak to zrobiłem. Ale wracając... Mam 13 lat i mieszkam w Tczewie w województwie pomorskim. (Mój pierwszy quad jest obecnie w Irlandii) Dziękuję, pozdrawiam!
Witam kolegów Jestem Mateusz z Sulejówka, latam Suzuki LTZ 400. Najczęsciej latam po poligonie w Wesołej ze znajomymi, może ktoś jest z okolic i ma chęć kiedyś polatać razem? Pozdrawiam!