co powiecie o lucky star sp 300
Re: co powiecie o lucky star sp 300
Jestem posiadaczem LS 300 waże 90kg mam zamontowany sportowy wariator malossi i maszynka śmiga bardzo fajnie.Przebieg jaki podałeś są dwie wersje jeżeli od nowości była traktowana jak należy to silnik tak naprawde dopiero zaczyna swoją przygode a druga jeżeli była np.przegrzana,zalana,zaraz po odpaleniu na zimno max obroty lub jaieś inne dziwne przygody to silnik za chwilę bedzie szrot.
Nie ukrywam, że raczej do kościoła nim nie jeżdżę. Latam w terenie z mocniejszymi przeprawówkami, więc żeby im dorównać muszę czasem trzymać manetkę do oporu. Raz się przegrzał właśnie i zrobiłem wymianę tłoka i pierścieni, ale nie było oznak zużycia żadnych na cylindrze. A tłok wymieniłem bo po przegrzaniu i rozebraniu okazało się że tłok jest pęknięty. Ale po złożeniu chodzi jak ta lala.
marcinSWAPcb500 pisze:w takim razie masz u siebie już dwóch chłopaków co latają 500 tkami RADEK i ERYK chłopaki mają po 4 dychy na karku a sie bawią w ten sport możesz sie z nimi zgadać na pewno dadzą ci sie przejechać zobaczysz jak smiga maszynka po SWAPIE może kiedyś też sie zdecydujeszpozdro
Prawdę mówiąc nigdy ich na szlaku nie spotkałem a raczej znamy wszystkie popularne miejscówki w regionie. Masz jakieś namiary na nich? A co do SWAPu u mnie to raczej odpada ze względu na jeden jego ogromny minus - brak wstecznego po tej operacji

-
- Quad:: Hulajnoga elektryczna
- Imię: Marcin
wiesz oni chyba potrzebują kogoś kto im pokaże pare szlaków bo oni chyba więcej po ulicach latają jak kiedyś ten jeden przyjechał do częstochowy i zabrałem go na pustynię to po takim całym dniu jazdy na następny dzień się ruszać nie mógł takie miał zakwasy
a przydało by mu sie bo klocek waży 120 kg by trochę zrzucił
hehe wiesz ten wsteczny to jak go masz to myślisz że musisz każdy tak mam ja też tak miałem najlepiej poprostu jak byś wsiadł na takiego po zabiegu i chwile pojeździł to rozwiało by twoje wątpliwości u mnie jeździ sporo chłopaków suzuki Ltr 450 świetne maszyny i też nie mają wstecznego może jak ktoś lubi się topić po bagnach to w niektórych sytuacjach wsteczny by sie przydał żeby wyjechać ale przecież lucek ma napęd na ośkę wieć nie służy do tego typu jazdy a raczej do szybszych przejazdów ,drifu , podjazdów do ENDURO a nie do wszystkiego mu starcza mocy . Najlepiej spytac chłopaków po zabiegu czy brakuje im teraz wstacznego ale coś ucichli
może na wakacje pojechali 

Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.pl Pozdrawiam .
Nie wiem czy zauważyłeś w opisie, ale ja mam właśnie wersję przeprawową i właśnie latam z ekipą po błotach i bagnach. A co do napędu na tył - kiedyś też tak myślałem ale odkąd sprezentowałem luckowi komplet Maxxis Zilla, przekonałem się że można nim się bawić w błocie 

-
a widzisz i tu mnie masz gapa ze mnie nie zauważyłem zwracam honor 

A jakiś namiar na tych kolesi z EZG dasz?
-
pewnie że dam podeśle ci numer tel na PW do tego co mu pierwszemu robiłem jakieś 5 miechów temu później kolega jego sie napalił tez kupił lucka i odrazu na warsztat
zgadaj sie z nimi to może pojeździcie sobie razem i karniesz się zobaczysz jak chodzą ich sprzęty