Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Siema chcemy zakupić ls 300 lecz nie wiem czy ten quad mi wystarczy więc zwracam się z prośbą.pierwsze moje pytanie to ile można jechać tym quadem km/h.
Drugie pytanie to czy ten quad pociągnie chłopa 90 kg
Trzecie pytanie dotyczy przebiegu czy 2000 km to dużo na tego quada i jakie przebiegu macie
Z góry dzięki za odpowiedź
Dami 24 to chyba miałeś licznik źle pod opony wyskalowany bo to poprostu jest nie możliwe
chyba z Kasprowego bez urazy ale to jest nie realne nawet gdybys ważył 90kg sprawdź z GPS to sie przekonasz pozdro
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.plPozdrawiam .
Nie powiem ze to nie mogla byc prawda... ja swojego rozbujalem do 105 na wskazaniu licznika... gps wskazywal 3km/h mniej... prosty odcinek drogi.. bezwietrzna pogoda... lucek totalna seria bez sportiwych wariatirow i takich tam
Ja ważę 125kg i Lucek daje radę. Nalatane już grubo ponad 10tys km i jeszcze żyje. Co prawda są już pewne oznaki zużycia niektórych elementów ale jeszcze do śmierci technicznej mu daleko
w takim razie masz u siebie już dwóch chłopaków co latają 500 tkami RADEK i ERYK chłopaki mają po 4 dychy na karku a sie bawią w ten sport możesz sie z nimi zgadać na pewno dadzą ci sie przejechać zobaczysz jak smiga maszynka po SWAPIE może kiedyś też sie zdecydujesz pozdro
Zapraszam Na Moją stronę www.a*s*g*.plPozdrawiam .