U mnie też stuka wariatora i jest git
Nawet w serwisie sprawdzali o co chodzi (w tym lepszym serwisie) i okazało się, że jakieś łożysko się wytarło ale "ten typ tak ma", konsultacja z importerem potwierdziła diagnozę.
stuki ze skrzyni biegów
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: stuki ze skrzyni biegów
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Czemu wymieniać na nowy ? Z doświadczenia wiem że ten silnik da się naprawić i będzie to dużo dużo tańsze niż nowy
U Ciebie łukasz "dobrze" stuka , nie wiadomo jak u kolegi
U Ciebie łukasz "dobrze" stuka , nie wiadomo jak u kolegi
W przypadku zatarcia panewek naprawa jest nieopłacalna - taniej wychodzi nowy silnik i nie są to moje słowa ale kilku dilerów i o ile pamiętam również importera.
Ozo Drapers Squad
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Nie straszcie chłopaka, czekamy na dźwięk.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Jeśli takie stuki dochodzą na zimnym silniku z okolic skrzyni z prawej strony, to zapewniam was ze w przypadku CF800 to normalne.. gdy silnik sie rozgrzeje juz tego nie ma..takze spokojnie i zaobserwuj to zachowanie na cieplym i na zimnym silniku. Oczywiście moze byc tez tak jak pisza koledzy wyzej, nie wykluczam..ale u mnie jak kupowalem tez byłem zaciekawiony, jak sie okazało to normalne..takze no stres..