Ja również Cię bardzo lubię.oolsztyniak pisze:Ale Ty Jacek pier.....
Ja nie widzę jasno że od pierwszego właściciela dla tego podsuwam kupującemu takie zagadnienie, ma kupić bo Ty mówisz kup? Powiedz że to Twój kolega, ręczysz za niego i można brać w ciemno, ale jeżeli tak nie jest to powinien takiej informacji zasięgnąć, jest to element i negocjacji.oolsztyniak pisze: Widać, że CF od pierwszego właściciela i co chcesz dokumentować skoro silnik na gwarancji wymieniali - chyba serwis jest tu jasnością
Łukasz wejdź sobie na forum CF i będziesz wiedział, ale chyba wiesz bo często tam gościsz. Nie róbmy z X8 promu kosmicznego. Sprzęt jak za tą cenę jest super ale też nie jest bezawaryjny. Przegrzewanko, problemy z hamulcami i ich odpowietrzeniem, wyciek z pod pompy wody z silnikami co było sam napisałeś. Jest trochę tego, poprawiają ale do jakości Hondy to jeszcze im daleko.oolsztyniak pisze: Proszę wymień te usterki, które nękają X8?
De gustibus est non disputandum. Są osoby dla których się liczy marka. Wolą 10 letnie Audi niż 5 letniego Hyundaia i nie oszukujmy się ale przy odsprzedaży łatwiej się sprzeda Can-Ama. Więc bzdur nie gadam tylko Ty masz inne zdanie. Ty byś kupił X8 ale na rynku decydują klienci o prestiżu.oolsztyniak pisze: Jeśli dla Ciebie prestiż jest o wiele niższy X8 z 12 roku od Can Ama z 2007 roku z niewiadomego pochodzenia i niewiadomego źródła handlarza to sorry ale gadasz bzdury.
Pokaż mi gdzie bez problemu kupisz dedykowane do X8 zawieszenie Fox, Elka, wydechy HMF, Muzzy , Spręzyny EPI, Highlift, zestawy tuningowych sprzęgieł, itp.oolsztyniak pisze: Nie wiem co masz na myśli mówiąc o dedykowanych elementach do tuningu
Przybliżysz mi temat
Gdybyś czytał uważnie od początku a nie dostawał furii jak ktoś pisze że CF się psuje i ma mniejszy prestiż od Can-ama to być wyczytał że od początku zalecałem ostrożność w stosunku do tego Outa podając te argumenty , które Ty powtórzyłeś, zauważyłbyś też że w poprzednim poście napisałem że X8 będzie raczej lepszym wyborem.oolsztyniak pisze: Nawet jeśli masz kogoś od Can Amów a tu na talerzu masz podane prawie nowe X8 z pewnego źródła to ja bym nie wymyślał i dogadywał się o CF'kę.
Przez te dwa lata co kolega CF'kę ma na pewno zostało poprawione wszystko co być powinno.
Pzdr.