Witam. Byłem dziś obejrzeć :
http://olx.pl/oferta/quad-yamaha-grizzl ... 4cxbt.html
Miało być pięknie, wszystko sprawne itp.
1. Quad z przodu miał przykręcone lampy do plastików jakimiś nieoryginalnymi wkrętami, zderzak z przodu odstawał i sobie luźno latał.
2. Quad właściwie nie miał hamulców. Hamulec tylni całkowicie nie działał, przód właściwie lekko łapał jak człowiek się mocno wysilił.
3. Zawieszenie z przodu bardzo głośno skrzypiało, o ile słyszałem to był to amortyzator.
4. Boczne plastiki przy siedzeniu luźno sobie latały.
5. Bardzo ciężko było wbić Parking oraz bieg LOW. Trzeba było quada popchnąć do tyłu / przodu aby zaskoczył.
6. Jak nim jechałem to coś blokowało któreś z kół, prawdopodobnie hamulec.
Telefonicznie zostałem poinformowany że wszystko działa - wsiadać i jeździć. Straciłem jeden dzień na przyjazd. Obiecywali że bardzo dbają, co rok robią serwis, jak poprosilem o papiery to niczego nie mieli.
Jeżeli chodzi o silnik to chodził wg. mnie dobrze. Bazowali raczej na tym, ze skoro daleko jade to pewnie go już zabiorę. Quad od Maja już stoi na OLX i nikt go nie bierze.
Grizzly 450 - Piła - Nie polecam !!
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: Grizzly 450 - Piła - Nie polecam !!
Już wiesz dlaczegopatryk4544 pisze:Quad od Maja już stoi na OLX i nikt go nie bierze.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.