No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Witam
Jestem Mariusz, 30 lat, nie pije od... ups... nie te forum
Mieszkam we Wro, i tak planuje zarobione pieniądze przeznaczyć na coś innego niż alkochol
Na dzień dzisiejszy to szukam sprzętu dla takich laików jak ja. Nie wiem co dokładnie chce i za ile. Chetny aby się z kimś spotkać pogadać zobaczyć na żywo...
Mam jakieś tam auto to mogę podjechać.
Jestem Mariusz, 30 lat, nie pije od... ups... nie te forum
Mieszkam we Wro, i tak planuje zarobione pieniądze przeznaczyć na coś innego niż alkochol
Na dzień dzisiejszy to szukam sprzętu dla takich laików jak ja. Nie wiem co dokładnie chce i za ile. Chetny aby się z kimś spotkać pogadać zobaczyć na żywo...
Mam jakieś tam auto to mogę podjechać.
Czesc
Mam na imie Mateusz. Mam 43 lata i w zasadzie zaczynam swoja przygode z qadami. Mialem co prawda kilka lat temu jakas chinska padake ale to byla prawdziwa tragedia i szczerze mowiac to przez tamten wynalazek ciut sie zniechecilem do czterokolowcow. Ale moze czas najwyzszy sprobowac ponownie z czyms porzadniejszym pod tylkiem...
Mam na imie Mateusz. Mam 43 lata i w zasadzie zaczynam swoja przygode z qadami. Mialem co prawda kilka lat temu jakas chinska padake ale to byla prawdziwa tragedia i szczerze mowiac to przez tamten wynalazek ciut sie zniechecilem do czterokolowcow. Ale moze czas najwyzszy sprobowac ponownie z czyms porzadniejszym pod tylkiem...
Witam serdecznie wszystkich entuzjastów quadów. Dopiero noszę się z zamiarem zakupu swojego pierwszego quada.
pozdrawiam Tomek okolice Mikołowa na śląsku
pozdrawiam Tomek okolice Mikołowa na śląsku
Witam. Jestem Eryk i niedawno kupilem swojego pierwszego quada. Jestem z okolic Ostrołęki. Pozdrawiam
Witam serdecznie,
Mam na imię Sebastian , lat 30+. Mieszkam w Rzeszowie, właśnie nabyłem traktor CF 500-2A LONG.
Poszukuje chętnych do jazdy:
krótkie wypady: Rzeszów i okolice
długie wypady: Bieszczady lub cała Polska
Kto chętny pisać na PW
Mam na imię Sebastian , lat 30+. Mieszkam w Rzeszowie, właśnie nabyłem traktor CF 500-2A LONG.
Poszukuje chętnych do jazdy:
krótkie wypady: Rzeszów i okolice
długie wypady: Bieszczady lub cała Polska
Kto chętny pisać na PW
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Czemu traktor ?
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Bo jest dość duży i mocny Ale wstępnie jestem z niego zadowolony , zobaczmy po roku jazdy..
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Będziesz zadowolony
Moja CF 500 służyła 4 lata i pewnie służy gdzieś dalej
W razie problemów lub porad pisz na PW , chętnie pomogę.
Moja CF 500 służyła 4 lata i pewnie służy gdzieś dalej
W razie problemów lub porad pisz na PW , chętnie pomogę.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- TOMEK CAN-AM 800
- Quad:: CAN-AM 800
- Imię: Tomek
Witam wszystkich jestem Tomek z miejscowości Walerianowo k. Poznania woj. wielkopolskie, przygodę z quadem za czołem nie dawno także jestem trochę zielony ale wcześniej jeździłem motocyklami a teraz chcę spróbować zabawy z quadem i już mi się podoba.
Chętnie z kimś pośmigam
zdjęcia dodam przy okazji
Pozdrawiam
Chętnie z kimś pośmigam
zdjęcia dodam przy okazji
Pozdrawiam
Czesc jestem kajetan,mam 21 lat i wlasnie nabylem swojego pierwszego quada cf moto allroad 300. Jestem z okolic łomży