Yamaha Grizzly - po mojemu
- Rysiek
- Quad:: YamahaG700/HondaTA650
- Imię: Rysiek
Re: Yamaha Grizzly - po mojemu
Adam słyszałem od Faziego że wybieracie się na niezłą wycieczkę z Jarkiem. Jeżeli dobrze zrozumiałem to niezłe parę kilometrów przed Wami.
Pozdrawiam Rysiek
- Iguana Team
- Moderator
- Quad:: Miśki dwa - G7 & 350 IRS
- Imię: Jaro
- Kontakt:
Tak Rysiu, dobrze słyszałeś.
Jest nawet założony temat na forum.
Jest nawet założony temat na forum.
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Quad:: Suzuki KQ 700 2007r
- Imię: Adam
- Kontakt:
Dawaj Rysiu 29.06 do grodziska na spotkanie pożegnalne z nami. A 22.06 jesteśmy w Parku Grodziskim wystawieni na dniach hobby.
- Rysiek
Bardzo chętnie, ale niestety niedam rady. W przyszły weekend mamy wycieczkę na quadach na którą umawialiśmy się już od miesiąca, długa trasa wiec pewnie skończymy po ciemku.
Będą jakieś relacje na bieżąco wystawiane z waszej wyprawy? Jak tak to napiszcie nijakie forum.
P.S. Sprzedałem swoją czerwoną zarazę i dołączyłem do grona posiadaczy najlepszych quadów czyli Grizzly
Będą jakieś relacje na bieżąco wystawiane z waszej wyprawy? Jak tak to napiszcie nijakie forum.
P.S. Sprzedałem swoją czerwoną zarazę i dołączyłem do grona posiadaczy najlepszych quadów czyli Grizzly
Pozdrawiam Rysiek
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Kontakt:
Rysiu temat masz tu na forum http://quadzik.pl/forum/tour-de-polquad-t11777-60.html jednak w większości bieżąca relacja będzie na https://www.facebook.com/tourdepolquad?ref_type=bookmark jest też możliwość podglądu nas na żywo, jednak musisz się zarejestrować na naszej stronie http://quadowebezdroza.pl/gdzie-jestesmy/
Oczywiście gratulacje wyboru porządnego quada, to chyba jedyny prawidłowy wybór Czy czerwona jest zarejestrowana.
Oczywiście gratulacje wyboru porządnego quada, to chyba jedyny prawidłowy wybór Czy czerwona jest zarejestrowana.
- Rysiek
Czerwona zaraza jest zarejestrowana i jest już sprzedana pojechała do Radomska.
I niech mi ktoś powie że canam się lepiej prowadzi... Chyba po asfalcie ale quadem się po błocie jeździ a tam yamaha jest o 100% lepsza.
I niech mi ktoś powie że canam się lepiej prowadzi... Chyba po asfalcie ale quadem się po błocie jeździ a tam yamaha jest o 100% lepsza.
Pozdrawiam Rysiek
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Kontakt:
Teraz już wiesz Rysiu dlaczego tak bronimy Yamahy, a ten co nie miał okazji użytkować niech nadal żyje w świadomości że chińskie i amerykańskie wynalazki są coś warte Zresztą to nie tylko sama jazda ale i najprostsza i najtańsza eksploatacja.
Mój miś obecnie jest już przygotowany do Tour de PolQuad a prace jakie zostały wykonane to: zmiana wszystkich łożysk na Japońskie, wymiana wszystkich klocków, czyszczenie i smarowanie całego zawieszenie, nowe amortyzatory przód, nowy filtr powietrza i świeca, czyszczenie i malowanie ramy, zmiana opon na seryjne 25", nowe łożysko jednokierunkowe, uszczelniacz dzwona i pasek (oryginał), serwis wyciągarki wraz z regeneracją szczotek + nowa lina 6mm, domocowane są dwie torby na tył, założone dwa nowe gniazda pod ładowarki, uchwyty pod GPS i Telefon oraz mocowanie Krótkofalówki wraz z przyciskiem, wszystko połączone z zestawem w kasku, oczywiście jeszcze nowy filtr i oleje i ponownie założone plastikowe osłony spodu. Wydaje mi sie że wszystko wymieniłem, fotki szczegółowe postaram się wstawić jutro.
Mój miś obecnie jest już przygotowany do Tour de PolQuad a prace jakie zostały wykonane to: zmiana wszystkich łożysk na Japońskie, wymiana wszystkich klocków, czyszczenie i smarowanie całego zawieszenie, nowe amortyzatory przód, nowy filtr powietrza i świeca, czyszczenie i malowanie ramy, zmiana opon na seryjne 25", nowe łożysko jednokierunkowe, uszczelniacz dzwona i pasek (oryginał), serwis wyciągarki wraz z regeneracją szczotek + nowa lina 6mm, domocowane są dwie torby na tył, założone dwa nowe gniazda pod ładowarki, uchwyty pod GPS i Telefon oraz mocowanie Krótkofalówki wraz z przyciskiem, wszystko połączone z zestawem w kasku, oczywiście jeszcze nowy filtr i oleje i ponownie założone plastikowe osłony spodu. Wydaje mi sie że wszystko wymieniłem, fotki szczegółowe postaram się wstawić jutro.
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Kontakt:
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Ale się podjarałem jak zobaczyłem tak przygotowaną maszynę. Bajka!!! Może ja z Wami pojadę ???
Żartowałem, kto wam wtedy pomoże ...... Poza tym Terminarz mam mega zajęty ...... jak zawsze.
Adam - te opony to będziesz musiał po drodze zmienić, bo jak nie to na łysych wrócisz.
Pytanie - ile zarezerwowaliście czasu na całe przedsięwzięcie.... ??
Żartowałem, kto wam wtedy pomoże ...... Poza tym Terminarz mam mega zajęty ...... jak zawsze.
Adam - te opony to będziesz musiał po drodze zmienić, bo jak nie to na łysych wrócisz.
Pytanie - ile zarezerwowaliście czasu na całe przedsięwzięcie.... ??
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Kontakt:
Domyślam się że opony raczej nie dadzą rady, ale trudno nie będę inwestowal w BH a na slikach będzie dobrze driftowal co do czasu przejazdu mamy nadzieję wyrobić sie w 2 tyg, jak nam po drodze zrobisz serwis