No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Witam, mam 28 lat, pochodzę z Krakowa, mam na imię Rafał i niedawno stałem się posiadaczem sprzętu zwanego quadem Pozdrawiam bywalców.
Witam
Witam jestem tu nowy posiadam Bashan 200 jerzdże nim od pół roku.
Mam mam 16 lat ,jestem z Rudy Śląskiej ,polubiłem quady gdy przyjechałem
do kuzyna i tam pierwszy raz jeździłem quadem.
Pozdrawiam wszystkich co to czytają !
Mam mam 16 lat ,jestem z Rudy Śląskiej ,polubiłem quady gdy przyjechałem
do kuzyna i tam pierwszy raz jeździłem quadem.
Pozdrawiam wszystkich co to czytają !
Siema
Siema
Mam na imie Łukasz 24lat, zachodniopomorskie
Najpier było kolarstwo, później yamaha DT, teraz jest Grizzly,a zaraził mnie quadami kolega. Okazyjnie zakupiłem nowego misiaka z 2008 roku, wkrecony w to jestem na maksa, przeplatam dzień na roweże dzien na quadzie, liczę na cenne wskazówki, do zobaczenia na szlaku !!
Mam na imie Łukasz 24lat, zachodniopomorskie
Najpier było kolarstwo, później yamaha DT, teraz jest Grizzly,a zaraził mnie quadami kolega. Okazyjnie zakupiłem nowego misiaka z 2008 roku, wkrecony w to jestem na maksa, przeplatam dzień na roweże dzien na quadzie, liczę na cenne wskazówki, do zobaczenia na szlaku !!
Witam
Mam na imię Marek 23 lata, dolnośląskie
Mam Polarisa Sportsman 500 z którym się męczę ;P ale to już na innych działach forum
Mam na imię Marek 23 lata, dolnośląskie
Mam Polarisa Sportsman 500 z którym się męczę ;P ale to już na innych działach forum
-
- Quad:: Yamaha Kodiak 450
- Imię: Piotr
Witam
Jestem Piotrek 23 lata, małopolska.
Zakupiłem ostatnio Yamache Kodiak 450, 2004 r. Quadzik jak narazie działa bez zarzutów, lecz chciałbym się dowiedzieć o poprawnej eksploatacji.
Jestem Piotrek 23 lata, małopolska.
Zakupiłem ostatnio Yamache Kodiak 450, 2004 r. Quadzik jak narazie działa bez zarzutów, lecz chciałbym się dowiedzieć o poprawnej eksploatacji.
witam mam ma imie Arek
chcialem sie przywitac ze wszystkimi jestem tu nowy
chce kupic jakas fajna maszyne i sie zaczac bawic
pozdrawiam forumowiczw
chcialem sie przywitac ze wszystkimi jestem tu nowy
chce kupic jakas fajna maszyne i sie zaczac bawic
pozdrawiam forumowiczw
-
- Quad:: brak
- Imię: Andrzej
Witam mam na imie Andrzej mam 25 lat nie posiadam wlasnego quada pomijając atv 110 (made in China) od syna (syn ma 5 lat) Jestem z okolic Rybnika
-
Witam,mam na imie Wojtek,31 lat,okolice Szczecina:) Quada jeszcze nie mam ale jestem w trakcie poszukiwania odpowiedniej maszyny dla siebie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
Witam, mam podstawowe, tak mi sie wydaje wiadomości, szukam wiedzy i podobnych pasjonatów 4 kółek:)
-
- Quad:: Bashan z silnikiem loncina 250
- Imię: Marcin
Witam mam na Imię Marcin mam 18 lat. posiadam Bashana 200 z silnikiem Loncina 250 którego obecnie remontuje jestem z okolic Lublina. pozdrawiam