Zmiany w Polaris
Re: Zmiany w Polaris
Najciekawsze jest to, że tak ciekawie i dyplomatycznie z kłamstwami wypowiadała się Polonia_cup a teraz po wielu naszych postach jak wiadomo z praktyki prawdziwych ...cisza a szkoda bo miałem 2 polarisy i naprawdę twierdzę, że to fajny i ciekawy sprzęt. Jestem przekonany, że nowy me]odel scrablera, który naprawdę jest tak brzydki że aż piękny mógłby naprawdę mocno konkurować z can-amami, ale przy takim podejściu importera pomimo super sprzętu nie będzie szans rywalizować na większą skalę......
Było ich trochę Hondy, Can-amy, Polarisy, Yamahy, Chińczyki ...
Michał nie chodzi o dealerkę. Jedynie o pewną sprawę o którą chciałem zapytać. Tak się traktuje potencjalnych klientów ?
Ozo Drapers Squad
-
Witam, wyżej wspomniana cisza nie jest spowodowana naszym brakiem zainteresowania, ale ciągłej rozbudowie sieci dealerskiej, na czym aktualnie jesteśmy skupieni.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Gdybym miał taaaaaaaaki worek wolnych środków - jaki jest wymagany to nie inwestował bym go a wpłacił na procenty.shelton pisze:Cóż co autoryzacji i dealerki, dostanie ją tylko bogacz z dużą ilością pieniędzy, który potrzebuje mieć spore koszty, bo prawdziwy duży salon, to studnia bez dna, co pokazała już historia.
Nie ma możliwości zwrotu takiej inwestycji. Nigdy. Polska to nie USA
A już strzałem we własne kolano było by wzięcie kredytu na taka inwestycję...
Pewnie jednak sie nie znam, przecież nie sprzedaje Polarisa a tylko Arctic Caty, Cf Moto, Tgb, Suzuki, Accessa. W zeszłym roku na pewno sprzedaliśmy więcej quadów niż cały Polaris, w całym kraju
Z taką polityką dealerską - życzę Wam powodzenia i szczęścia. Tego drugiego bardziej...
Myślałem, że chcecie odzyskać rynek...
A wychodzi znowu w jedną stronę, w Waszą...
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
Niestety rozgrywki regionalne i układy i układziki nie pozwalają na normalną zdrową konkurencję i niestety firma Polonia Cup i Taurus są najlepszym tego przykładem. Po raz kolejny nie liczy się klient, tylko kasa i interesy odpowiedniej grupy. To nic nowego w tym kraju. Z tego powodu odpuszczam i wolę mały warsztat - mam spokój i nie muszę się szarpać.
Co do przykładów to np. taka firma Touratech Polska daje obiecany rabat wysokości 10% pod warunkiem sprzedaży miesięcznej w wysokości 10 000pln.
Polecam nie oglądać więcej filmów z gatunku SF. Widocznie nie służą w realnym oglądzie świata.
Co do przykładów to np. taka firma Touratech Polska daje obiecany rabat wysokości 10% pod warunkiem sprzedaży miesięcznej w wysokości 10 000pln.
Polecam nie oglądać więcej filmów z gatunku SF. Widocznie nie służą w realnym oglądzie świata.
KINGSAJZ dla każdego!!!!
-
- Quad:: kymco maxxer 90,polaris ouatlaw 90
Witam mam pytanie do firmy Polonia cup lub do osoby dobrze zorientowanej.Chcialbym kupic 2-3 male quady na sezon i utworzyc maly tor nad morzem 15m i nawrot dla dzieci od 10 do 18 lat z maszynkami do 90cm.Moje pytanie czy Polarisy ouatlaw 90 beda rowniez posiadaly homologacje jak kymco maxxer 90 skoro juz beda na miejscu?Obecnie moj wybor pada na kymco z powodu ceny,malej awaryjnosci i bardzo waznej homologacji..Dziwi mnie ze tacy ludzie z tajwanu moga zrobic homologacje i to za cene nowki 7900zl a usa obecnie ouatlaw 90 11900 zl bez homologacji...Wiec w skrocie jakie beda ceny czy tansze?homologacja drogowa?Czesci na miejscu?I kiedy napewno beda produkowane gdzie sprzedawane w polsce polnocnej -przedstawiciel autoryzowany?Pozdrawiam
-
Witam,Witam mam pytanie do firmy Polonia cup lub do osoby dobrze zorientowanej.Chcialbym kupic 2-3 male quady na sezon i utworzyc maly tor nad morzem 15m i nawrot dla dzieci od 10 do 18 lat z maszynkami do 90cm.Moje pytanie czy Polarisy ouatlaw 90 beda rowniez posiadaly homologacje jak kymco maxxer 90 skoro juz beda na miejscu?Obecnie moj wybor pada na kymco z powodu ceny,malej awaryjnosci i bardzo waznej homologacji..Dziwi mnie ze tacy ludzie z tajwanu moga zrobic homologacje i to za cene nowki 7900zl a usa obecnie ouatlaw 90 11900 zl bez homologacji...Wiec w skrocie jakie beda ceny czy tansze?homologacja drogowa?Czesci na miejscu?I kiedy napewno beda produkowane gdzie sprzedawane w polsce polnocnej -przedstawiciel autoryzowany?Pozdrawiam
1. Niestety na chwilę obecną nie posiadamy informacji odnośnie zmian cen. Produkcja rusza w październiku, wszystko okaże się dopiero pod koniec roku.
2. Homologacja na Outlaw 90 na razie nie jest planowana.
3. Od nastepnego roku POLARIS uruchomi magazyn części w Europie, zatem czas oczekiwanania ZNACZNIE się skróci.
4. Autoryzowany przedstawiciel na północy - Augustów - Kompania Leśna (oficjalne otwarcie na początek maja, ale już prowadzą sprzedaż)
Pozdrawiam.