Zmiany w Polaris

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Polaris
Awatar użytkownika
demonic
Quad:: Out XXC

Re: Zmiany w Polaris

Post autor: demonic » pn 14 kwie, 2014

Najciekawsze jest to, że tak ciekawie i dyplomatycznie z kłamstwami wypowiadała się Polonia_cup a teraz po wielu naszych postach jak wiadomo z praktyki prawdziwych ...cisza :-) a szkoda bo miałem 2 polarisy i naprawdę twierdzę, że to fajny i ciekawy sprzęt. Jestem przekonany, że nowy me]odel scrablera, który naprawdę jest tak brzydki że aż piękny :-) mógłby naprawdę mocno konkurować z can-amami, ale przy takim podejściu importera pomimo super sprzętu nie będzie szans rywalizować na większą skalę...... :-(
Było ich trochę ;-) Hondy, Can-amy, Polarisy, Yamahy, Chińczyki ...

Awatar użytkownika
Ikar
Quad:: Honda xxc
Imię: Artur

Post autor: Ikar » pn 14 kwie, 2014

Michał nie chodzi o dealerkę. Jedynie o pewną sprawę o którą chciałem zapytać. Tak się traktuje potencjalnych klientów ?
Ozo Drapers Squad

Polonia_cup

Post autor: Polonia_cup » wt 15 kwie, 2014

Witam, wyżej wspomniana cisza nie jest spowodowana naszym brakiem zainteresowania, ale ciągłej rozbudowie sieci dealerskiej, na czym aktualnie jesteśmy skupieni.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Pingwin Legnica
PingwinSquad
Quad:: osiołek :)
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: Pingwin Legnica » wt 15 kwie, 2014

shelton pisze:Cóż co autoryzacji i dealerki, dostanie ją tylko bogacz z dużą ilością pieniędzy, który potrzebuje mieć spore koszty, bo prawdziwy duży salon, to studnia bez dna, co pokazała już historia.
Gdybym miał taaaaaaaaki worek wolnych środków - jaki jest wymagany to nie inwestował bym go a wpłacił na procenty.

Nie ma możliwości zwrotu takiej inwestycji. Nigdy. Polska to nie USA :(

A już strzałem we własne kolano było by wzięcie kredytu na taka inwestycję...

Pewnie jednak sie nie znam, przecież nie sprzedaje Polarisa a tylko Arctic Caty, Cf Moto, Tgb, Suzuki, Accessa. W zeszłym roku na pewno sprzedaliśmy więcej quadów niż cały Polaris, w całym kraju :)

Z taką polityką dealerską - życzę Wam powodzenia i szczęścia. Tego drugiego bardziej...

Myślałem, że chcecie odzyskać rynek...

A wychodzi znowu w jedną stronę, w Waszą...
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl

Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś

w trakcie szukania nowego kierunku...

shelton

Post autor: shelton » wt 15 kwie, 2014

Niestety rozgrywki regionalne i układy i układziki nie pozwalają na normalną zdrową konkurencję i niestety firma Polonia Cup i Taurus są najlepszym tego przykładem. Po raz kolejny nie liczy się klient, tylko kasa i interesy odpowiedniej grupy. To nic nowego w tym kraju. Z tego powodu odpuszczam i wolę mały warsztat - mam spokój i nie muszę się szarpać.

Co do przykładów to np. taka firma Touratech Polska daje obiecany rabat wysokości 10% pod warunkiem sprzedaży miesięcznej w wysokości 10 000pln.

Polecam nie oglądać więcej filmów z gatunku SF. Widocznie nie służą w realnym oglądzie świata.
KINGSAJZ dla każdego!!!!

domturysta
Quad:: kymco maxxer 90,polaris ouatlaw 90

Post autor: domturysta » ndz 04 maja, 2014

Witam mam pytanie do firmy Polonia cup lub do osoby dobrze zorientowanej.Chcialbym kupic 2-3 male quady na sezon i utworzyc maly tor nad morzem 15m i nawrot dla dzieci od 10 do 18 lat z maszynkami do 90cm.Moje pytanie czy Polarisy ouatlaw 90 beda rowniez posiadaly homologacje jak kymco maxxer 90 skoro juz beda na miejscu?Obecnie moj wybor pada na kymco z powodu ceny,malej awaryjnosci i bardzo waznej homologacji..Dziwi mnie ze tacy ludzie z tajwanu moga zrobic homologacje i to za cene nowki 7900zl a usa obecnie ouatlaw 90 11900 zl bez homologacji...Wiec w skrocie jakie beda ceny czy tansze?homologacja drogowa?Czesci na miejscu?I kiedy napewno beda produkowane gdzie sprzedawane w polsce polnocnej -przedstawiciel autoryzowany?Pozdrawiam

Polonia_cup

Post autor: Polonia_cup » pn 05 maja, 2014

Witam mam pytanie do firmy Polonia cup lub do osoby dobrze zorientowanej.Chcialbym kupic 2-3 male quady na sezon i utworzyc maly tor nad morzem 15m i nawrot dla dzieci od 10 do 18 lat z maszynkami do 90cm.Moje pytanie czy Polarisy ouatlaw 90 beda rowniez posiadaly homologacje jak kymco maxxer 90 skoro juz beda na miejscu?Obecnie moj wybor pada na kymco z powodu ceny,malej awaryjnosci i bardzo waznej homologacji..Dziwi mnie ze tacy ludzie z tajwanu moga zrobic homologacje i to za cene nowki 7900zl a usa obecnie ouatlaw 90 11900 zl bez homologacji...Wiec w skrocie jakie beda ceny czy tansze?homologacja drogowa?Czesci na miejscu?I kiedy napewno beda produkowane gdzie sprzedawane w polsce polnocnej -przedstawiciel autoryzowany?Pozdrawiam
Witam,

1. Niestety na chwilę obecną nie posiadamy informacji odnośnie zmian cen. Produkcja rusza w październiku, wszystko okaże się dopiero pod koniec roku.
2. Homologacja na Outlaw 90 na razie nie jest planowana.
3. Od nastepnego roku POLARIS uruchomi magazyn części w Europie, zatem czas oczekiwanania ZNACZNIE się skróci.
4. Autoryzowany przedstawiciel na północy - Augustów - Kompania Leśna (oficjalne otwarcie na początek maja, ale już prowadzą sprzedaż)

Pozdrawiam.

shelton

Post autor: shelton » pn 05 maja, 2014

Czy produkcja przewiduje pojazdy na rynek polski?
KINGSAJZ dla każdego!!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polaris”