No to zaczynamy...
- RAFALMARSZELEWSK
- Quad:: CForce 550
- Imię: Rafał
WITAM WSZYSTKICH !!!
Witam serdecznie wszystkich , jestem tu nowy. Mam nadzieje że pisze to w dobrym miejscu , ale jak coś proszę o wybaczenie Jestem z Lubawy woj.warm-mazur. Jeździłem wcześniej Hondą Rincon , po roku bez Quada wczoraj zakupiłem używanego Terralander , niebawem dodam foty
Re: No to zaczynamy...
Witam i życzę miłego popołudnia.
Witam mam na imie Paweł jestem z chojnic woj. pomorskie
Jeżdze na Raptorze 660R Gyt-r wcześniej miałem mniejszego chińczyka.
Zdjecia dodam później, ponieważ jeszcze nie robiłem żadnych lecz już niedługo napewno bedą.
Witam wszystkich i pozdrawiam
Jeżdze na Raptorze 660R Gyt-r wcześniej miałem mniejszego chińczyka.
Zdjecia dodam później, ponieważ jeszcze nie robiłem żadnych lecz już niedługo napewno bedą.
Witam wszystkich i pozdrawiam
czesc jak zdrowie !!!
marcin- 38 na blacie,zona,synek i pies
cectek gladiator 500efi
zamieszkanie 95-020
pozdrawiam
marcin- 38 na blacie,zona,synek i pies
cectek gladiator 500efi
zamieszkanie 95-020
pozdrawiam
Witam wszystkich forumowiczów.
Jak nakazuje stary zwyczaj (i regulamin tego forum ) chciałbym się przedstawić. Nazywam się Damian, mam 25 lat (chociaż wyglądam na 30 a czuję się jak bym miał 20 ), mieszkam w Łomży, województwo podlaskie.
Jakiś czas temu zostałem singlem, skoro etap zapijania smutków mam już za sobą postanowiłem zmienić coś w swoim życiu. Zdecydowałem się na quady, gdyż zawsze fascynowały mnie przeprawy przez teren i te właśnie pojazdy - stąd wybór - quad przeprawowy
Na co dzień prowadzę własną firmę, zajmuję się konstruowaniem mebli i części maszyn - wszystkie czynności zaczynając od pomysłu, poprzez komputerową wizualizację,modyfikacje na potrzeby klienta, obliczenia wytrzymałościowe, technologię produkcji, na dokumentacji wykonawczej kończąc.
Przy pomocy tego forum chciałbym dobrać dla siebie jakiś pojazd, ubranie i resztę osprzętu. Poznać jakieś sztuczki/tipsy dotyczące jazdy, a jak już nauczę się jeździć to zapewne spotkamy się na jakimś spocie Kto wie, może poznam tam kobietę, która zgodzi się spłacić ze mną kredyt mieszkaniowy ?
Niech to będzie mój "First day rest of life"
Pozdro
Damian
Jak nakazuje stary zwyczaj (i regulamin tego forum ) chciałbym się przedstawić. Nazywam się Damian, mam 25 lat (chociaż wyglądam na 30 a czuję się jak bym miał 20 ), mieszkam w Łomży, województwo podlaskie.
Jakiś czas temu zostałem singlem, skoro etap zapijania smutków mam już za sobą postanowiłem zmienić coś w swoim życiu. Zdecydowałem się na quady, gdyż zawsze fascynowały mnie przeprawy przez teren i te właśnie pojazdy - stąd wybór - quad przeprawowy
Na co dzień prowadzę własną firmę, zajmuję się konstruowaniem mebli i części maszyn - wszystkie czynności zaczynając od pomysłu, poprzez komputerową wizualizację,modyfikacje na potrzeby klienta, obliczenia wytrzymałościowe, technologię produkcji, na dokumentacji wykonawczej kończąc.
Przy pomocy tego forum chciałbym dobrać dla siebie jakiś pojazd, ubranie i resztę osprzętu. Poznać jakieś sztuczki/tipsy dotyczące jazdy, a jak już nauczę się jeździć to zapewne spotkamy się na jakimś spocie Kto wie, może poznam tam kobietę, która zgodzi się spłacić ze mną kredyt mieszkaniowy ?
Niech to będzie mój "First day rest of life"
Pozdro
Damian
Siema i Witam
Witam
Mam 21 lat i jestem nowy na tym forum xD chciałbym się dowiedzieć czegoś o quadach co i jak i gdzie itp Mianowicie miałem okazje przejechać się kładem kilka razy i bardzo mi się to podoba ^^ wiec liczę na wasze dobre intencje
Mam 21 lat i jestem nowy na tym forum xD chciałbym się dowiedzieć czegoś o quadach co i jak i gdzie itp Mianowicie miałem okazje przejechać się kładem kilka razy i bardzo mi się to podoba ^^ wiec liczę na wasze dobre intencje
-
- Quad:: keeway 300 gtx
- Imię: robert
witam
witam, mam na imie robert mieszkam w Czeladzi, quad keeway gtx 300,
Re: Honda trx 500 problem z biegami
Witam wszystkich mam problem z moją Honda TRX 500 2007r Bieg trzeci nie wchodzi zgrzyta a bieg pierszy ,2,4,5 wchodzą bez zastrzeżeń, co to może być ?
-
- Quad:: planuje kupno
- Imię: Robson
Witam!
Mam na imię Robert, okolice Garwolina, jeszcze nie mam czym się pochwalić jeśli chodzi o quady,
dopiero planuje zakup jakiegoś pierwszego fajnego sprzęcika,
Pozdrawiam Quadzikowców:)
Mam na imię Robert, okolice Garwolina, jeszcze nie mam czym się pochwalić jeśli chodzi o quady,
dopiero planuje zakup jakiegoś pierwszego fajnego sprzęcika,
Pozdrawiam Quadzikowców:)
Cześć , nazywam się Mariusz mam 39 lat i , po długim namyśle kupiłem quada i szukam odpowiedzi na moje pytania w myśl zasady "jak chcesz dobrze zrób to sam"