Jak tak dalej pójdzie to nie będzie do kogo się przyłączyć bo zainteresowanie mizerne.... Ja też jestem z okolic Piaseczna.....AMPEREK pisze:Witam Panowie czy można by było się do was przyłączyć na ten najbliższy wypad ? latamy w trzech w okolicach magdalenki Piaseczna możemy w każde miejsce dojechać ?.
Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
- Rysiek
- Quad:: YamahaG700/HondaTA650
- Imię: Rysiek
Re: Wołomin, Kobylka, Zielonka,Rembertów
Pozdrawiam Rysiek
- milu$
- Moderator
- Quad:: Przedrajdowy
- Imię: Marek
piknik4x4.pl
będzie dużo ludzi z okolicy to i kontaktów i znajomości nowych nie zabraknie
będzie dużo ludzi z okolicy to i kontaktów i znajomości nowych nie zabraknie
- jacolakier
- Quad:: KQ700/BF750/G700/XMR650
- Imię: Jacek
Jeździmy na pewno. Wehikuł częściowo ogarnięty ,a są chętni na tą wyprawe czy spotkamy się jak zwykle
- Rysiek
Chętni są, ale trasę to musielibyśmy powtórzyć ta co q październiku bo ta nową co myślałem jechać to się okazuje ze 3/4 trasy to tereny Rezerwatu Natura2000.
Tyle że trzeba by się szybko zgadywać i transport ogarniać bo tam i z powrotem to rady chyba nie damy
Tyle że trzeba by się szybko zgadywać i transport ogarniać bo tam i z powrotem to rady chyba nie damy
Pozdrawiam Rysiek
- Lukas82
- Quad:: XMR
- Imię: Łukasz
To moze zrobić jakiś krótszą część tego co jechaliście w jesieni i zrobić to w dwie strony ?
bo teraz osób jest więcej i bedzie problem logistyczny.
bo teraz osób jest więcej i bedzie problem logistyczny.
- Rysiek
Lukas jaki problem masz sprintera z hakiem możesz zabrać honde razem z yamahą Karlosową na pake , a swojego na przyczepke, poza tym Karlos też ma Iveco załatwcie sobie jakiegoś kierowcę i już sprawa załatwiona. Ja dogadałem się z Jackiem Tomalą i Krzychem zabieram 3 quady na pomoc drogową i czwartego na przyczepke. Jak będziecie negatywnie nastawieni i każdy będzie sobie chciał sam dojechać no to wtedy na pewno nie pojedziemy.
Krótszą trasę można zrobić ale to bez sensu bo najlepsze widoki i tereny są tam na końcu pozatym będzie 2razy nudniej nie wiem jak ty ale ja nielubie jeździć 2 razy tą samą drogą.
P.S. A jak nie potraficie się dogadać to:
Zawsze możesz przyjechać do dziury kalwarii godzinę wcześniej i na kołach polecieć do Maciejowic asfaltem to tylko 48,4km (tylko nie zapomnij kół na zmiane bo gorille mogą się skończyć po drodze)
Krótszą trasę można zrobić ale to bez sensu bo najlepsze widoki i tereny są tam na końcu pozatym będzie 2razy nudniej nie wiem jak ty ale ja nielubie jeździć 2 razy tą samą drogą.
P.S. A jak nie potraficie się dogadać to:
Zawsze możesz przyjechać do dziury kalwarii godzinę wcześniej i na kołach polecieć do Maciejowic asfaltem to tylko 48,4km (tylko nie zapomnij kół na zmiane bo gorille mogą się skończyć po drodze)
Pozdrawiam Rysiek
- tomala0977
- Quad:: allroad 300is 4x4
- Imię: tomek
- Rysiek
No to jest sześciu chętnych z ogarniętym transportem
Lukas nie dziaduj najwyżej weźmiesz sobie z powrotem Bagażowe Taxi to cie z quadem zawiezie tyle ze ciuchy musisz wziąć bo w woderach to do szoferki cie mogą nie wpuścić
AMPEREK jak chcecie z nami lecieć to napisałem ci PW tam masz info
Lukas nie dziaduj najwyżej weźmiesz sobie z powrotem Bagażowe Taxi to cie z quadem zawiezie tyle ze ciuchy musisz wziąć bo w woderach to do szoferki cie mogą nie wpuścić
AMPEREK jak chcecie z nami lecieć to napisałem ci PW tam masz info
Pozdrawiam Rysiek