No to zaczynamy...
Re: No to zaczynamy...
Czesc jestem Patryk mam17 lat i mieszkam w Kowali niedaleko Radomia woj mazowieckie
Witam wszystkich!
Jestem Patryk 22lata mieszkam na Śląsku w okolicach Gliwic.
Z zawodu i z zamilowania jestem Kucharzem ale takze interesuje sie pilka nozna, bardzo lubie biegac i jezdzic na roweze.
Moja przygode z Quadami dopiero planuje zaczac mialem juz do czynienia nie raz ale nigdy nie posiadalem wlasnego (moze wreszcie nadszedl na to czas).
Pozdrawiam
Jestem Patryk 22lata mieszkam na Śląsku w okolicach Gliwic.
Z zawodu i z zamilowania jestem Kucharzem ale takze interesuje sie pilka nozna, bardzo lubie biegac i jezdzic na roweze.
Moja przygode z Quadami dopiero planuje zaczac mialem juz do czynienia nie raz ale nigdy nie posiadalem wlasnego (moze wreszcie nadszedl na to czas).
Pozdrawiam
Witam wszystkich nazywam się Radek ale wszyscy nazywają mnie Decybel aktualnie przesiaduje w Niemczech a w Polsce mieszkam w Jeleniej Górze mam 26 lat
Od zawsze marzył mi się quad, w końcu nadszedł ten czas zakupiłem bardzo okazyjnie Eagle Lyda203d. Każdy ma jakieś hobby moim jest Tuning aut z grupy VW i od niedawna jazda quadem. Mam nadzieje poznać tu ciekawych ludzi i dobrze się bawić razem z wami.
Pozdrawiam
a i fotki wrzucę jak tylko będę jakieś miał
Od zawsze marzył mi się quad, w końcu nadszedł ten czas zakupiłem bardzo okazyjnie Eagle Lyda203d. Każdy ma jakieś hobby moim jest Tuning aut z grupy VW i od niedawna jazda quadem. Mam nadzieje poznać tu ciekawych ludzi i dobrze się bawić razem z wami.
Pozdrawiam
a i fotki wrzucę jak tylko będę jakieś miał
Witam,
Marcin z Torunia, zarejestrowałem się u Was ponieważ szukam pierwszego Quada, ,mam nadzieję dowiedzieć się tu wielu przydatnych rzeczy.
Pzdr.
Marcin z Torunia, zarejestrowałem się u Was ponieważ szukam pierwszego Quada, ,mam nadzieję dowiedzieć się tu wielu przydatnych rzeczy.
Pzdr.
- polarisquad
- Quad:: Polaris Sportsman XP 1000 LE
- Imię: Irek
Witam wszystkich
na imię mam Irek- swoją przygodę z quadami zacząłem rok temu od chińczyka tak na próbę no i mnie wciągnęło, obecnie latam na Polarisie a moje dzieciaki na małych chińczykach ostatnio zdarzył się cud bo nawet moja żona pojechała z nami na wycieczkę, oczywiście po namowach dzieci ale jej to nie kręci a szkoda bo mój stary Bażant stoi w garażu i się marnuje no i niestety będę zmuszony go sprzedać . Jak ktoś chętny z okolicy to na zapraszam na PW.
Pozdrowienia dla wszystkich quadowców tych młodych jak i tych starszych .
na imię mam Irek- swoją przygodę z quadami zacząłem rok temu od chińczyka tak na próbę no i mnie wciągnęło, obecnie latam na Polarisie a moje dzieciaki na małych chińczykach ostatnio zdarzył się cud bo nawet moja żona pojechała z nami na wycieczkę, oczywiście po namowach dzieci ale jej to nie kręci a szkoda bo mój stary Bażant stoi w garażu i się marnuje no i niestety będę zmuszony go sprzedać . Jak ktoś chętny z okolicy to na zapraszam na PW.
Pozdrowienia dla wszystkich quadowców tych młodych jak i tych starszych .
Cześć z tą Legnicą to fajne tereny - dużo konkretnych osób tam śmiga
Ozo Drapers Squad
Witam Wszystkich,
mam na imię Artur i mam 24 lata. Jestem z Podkarpacia, a dokładniej okolic Rzeszowa. Chciałbym dopiero rozpocząć swoją przygodę z quadami. Jeszcze nie mam własnego sprzętu, ale bacznie śledzę internet w znalazieniu czegoś interesującego.
Po zapoznaniu się z kilkoma wątkami i atmosferą tu panującą, już wiem, że będzie to dobre miejsce na start w tym kierunku Aktualnie kończę studia germanistykę i pracuję w fabryce oświetlenia LED, gdzie jestem odpowiedzialny za rynki zagraniczne. Z racji tego, że z quadami nie mam żadnego doświadczenia
liczę na fachową pomoc i wsparcie innych Quadzikowców!
Pozdrawiam!
mam na imię Artur i mam 24 lata. Jestem z Podkarpacia, a dokładniej okolic Rzeszowa. Chciałbym dopiero rozpocząć swoją przygodę z quadami. Jeszcze nie mam własnego sprzętu, ale bacznie śledzę internet w znalazieniu czegoś interesującego.
Po zapoznaniu się z kilkoma wątkami i atmosferą tu panującą, już wiem, że będzie to dobre miejsce na start w tym kierunku Aktualnie kończę studia germanistykę i pracuję w fabryce oświetlenia LED, gdzie jestem odpowiedzialny za rynki zagraniczne. Z racji tego, że z quadami nie mam żadnego doświadczenia
liczę na fachową pomoc i wsparcie innych Quadzikowców!
Pozdrawiam!
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Co za firma , daj namiary na PW jak możeszFinger pisze: pracuję w fabryce oświetlenia LED, gdzie jestem odpowiedzialny za rynki zagraniczne.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Witam.
Mam na imię Piotr.mam 31 lat. Żona i kochana córeczka na stanie.
A o pracy i pieniądzach się nie rozmawia
pozdrawiam.
Mam na imię Piotr.mam 31 lat. Żona i kochana córeczka na stanie.
A o pracy i pieniądzach się nie rozmawia
pozdrawiam.
Hej , Paweł lat 29, Warszawa zachodnia...pozdro