No to zaczynamy...
- Iguana Team
- Moderator
- Quad:: Miśki dwa - G7 & 350 IRS
- Imię: Jaro
- Kontakt:
Re: No to zaczynamy...
Jacku, witamy i zapraszamy do działu HONDA
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź
1%podatku
Sądzę, że nie trzeba was zachęcać do przekazania swojego 1%? Jeśli wciąż nie wybraliście fundacji, której powierzylibyście swój 1 procent zachęcam was do zajrzenia na stronę: pomocdzieciom.eu. Jest to organizacja pożytku publicznego stworzona przed laty przez rodziców, która wspiera małe dzieciaki w powrocie do zdrowia .Każdy z nas może pomagać! KRS 0000140007
Witam
Hej jestem Arek, lat 33.
Parę miesięcy temu zacząłem przygodę z quadami. Do tej pory niestety tylko na cudzych, więc nadszedł w końcu czas na zakup własnej maszynki
Mam nadzieję, że znajdę tutaj fachową pomoc podczas zakupu i przyszłej eksploatacji.
Parę miesięcy temu zacząłem przygodę z quadami. Do tej pory niestety tylko na cudzych, więc nadszedł w końcu czas na zakup własnej maszynki
Mam nadzieję, że znajdę tutaj fachową pomoc podczas zakupu i przyszłej eksploatacji.
- jeleniak
- Quad:: POLARIS 570 // był CF 500
- Imię: Sebastian
witajcie, jestem Sebastian,lat 32...jezdze amatorsko bashanem 250 po jaworznie,sosnowcu,bukownie,jesli jest ktos chetny na wspolne przejazdzki zapraszam
Powitanie...
Serdecznie witam wszystkich. Z wami- Quadzikowcami pragnę być dłużej. Z pewnością zagoszczę tutaj na dłuższy czas. Jestem z Podbeskidzia- stolicy. Bielsko-Biała to piękne miasto. Wszystkim życzę wszystkiego najlepszego!!!!!!
Powitanie z Podbeskidzia
Serdecznie wszystkich witam z Podbeskidzia. Konkretnie z samej stolicy- Bielska-Białej. Pragnę zagościć na tym forum dłużej i włączyć się do ciekawych dyskusji.
witam mam przyjemność dołączyć do entuzjastów atv bliżej przedstawię się pózniej poniewaz dzisiaj tak na szybko mam na imie justyna i mieszkam w porębie pow. zawieciański woj ślaskie
witam mam przyjemność dołączyć do entuzjastów atv bliżej przedstawię się pózniej poniewaz dzisiaj tak na szybko mam na imie justyna i mieszkam w porębie pow. zawieciański woj ślaskie