Honda trx500 foreman problem z biegami
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: Honda trx500 foreman problem z biegami
Artur, raczej nie widzi mi sie wina oleju, raczej nie będzie migać od złego oleju... raczej by się ślizgał, by wył i nie jechał - chyba ?
choć kto wie...
raczej angle sensor lub...
10.000 innych awarii
choć ciężko mi uwierzć w to, że honda się zepsuła...
przyznaj sie co jej zrobiłeś ??
choć kto wie...
raczej angle sensor lub...
10.000 innych awarii
choć ciężko mi uwierzć w to, że honda się zepsuła...
przyznaj sie co jej zrobiłeś ??
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
Koleżka miał Rincona który nie zmieniał biegów, wymiana oleju na Motul zdziałała cuda. Jednak w tym przypadku się z Tobą oczywiście zgodzę, w foremanach był problem z Angle sensorem, warto jednak eliminować drobnymi kroczkami.
Ozo Drapers Squad
niestety koledzy wymiana oleju nic nie dała ( jak na zimno było ok już się ucieszyłem ale jak sie rozgrzał niestety to samo jak jadę po woli wszystko ok ale dodaje więcej gazu i lipa nie zależnie na jakim biegu jadę ....
no i z tym miganiem ja myślałem ze ten błąd ma migać po przekręceniu kluczyka a u mnie nic nie migało ale teraz sie doczytałem że to trzeba liczyć te mignięcia jak sie zablokuje skrzynia i niestety miga 3-krotnie więc to będzie "gear position switch system" czyli czeka mnie zakup angle sensora .... a kupić go da sie tylko w serwisie ????
teraz mi podpowiedzcie czy jest możliwe że coś sie stało z kablami (coś z masą, zaśniedziały czy coś takiego ) czy raczej sie nie łudzić i go wymieniać (
i powiecie gdzie go znajdę, chyba nie daleko wlewu oleju tak .....
no i z tym miganiem ja myślałem ze ten błąd ma migać po przekręceniu kluczyka a u mnie nic nie migało ale teraz sie doczytałem że to trzeba liczyć te mignięcia jak sie zablokuje skrzynia i niestety miga 3-krotnie więc to będzie "gear position switch system" czyli czeka mnie zakup angle sensora .... a kupić go da sie tylko w serwisie ????
teraz mi podpowiedzcie czy jest możliwe że coś sie stało z kablami (coś z masą, zaśniedziały czy coś takiego ) czy raczej sie nie łudzić i go wymieniać (
i powiecie gdzie go znajdę, chyba nie daleko wlewu oleju tak .....
Poszukaj w tym manualu co Ci wysłałem. Z tego co pamiętam nie daleko podnóżka był
Ozo Drapers Squad
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
sprawdź klemy od akumulatora i je przeczyść
i jak nadal będzie sie pojawiał błąd to angle sensor
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
Ikar pisze:Poszukaj w tym manualu co Ci wysłałem. Z tego co pamiętam nie daleko podnóżka był
no wiem przeglądałem ale tak te zdjęcia są zrobione że masakra na ale powinienem go znaleźć ...
raczeni nie bo ostatni wyjmowałem akumulator i z klemy są czyste i dobrze poskręcane wiec raczej to będzie sensor ....Pingwin Legnica pisze:sprawdź klemy od akumulatora i je przeczyść
ale teraz morze podpowiecie gdzie można kupić tego małego pieruna w rozsądnych pieniądzach ....
ASO import z USA. Jakbyś się odezwał 3 tygodnie temu to bym Ci załatwił
Ozo Drapers Squad
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
aso i tyle... albo alledrogo
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
tak dla tych co by im wpadł w oczy ten mój temat usterka usunięta
niestety był to angle sensor kosztował mnie straszne 500zł + robocizna
ale wszystko śmiga jak złoto
i wam dziękuje za pomoc pozdro
niestety był to angle sensor kosztował mnie straszne 500zł + robocizna
ale wszystko śmiga jak złoto
i wam dziękuje za pomoc pozdro
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
super
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl