Brak Wskazań prędkości oraz miga lampka wtrysku X8
Re: Brak Wskazań prędkości oraz miga lampka wtrysku X8
A wiecie co ja myślę że bardzo wielu użytkowników x8 tak kombinuje a czy naprawdę to tylko juz Bóg wie
-
- Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c
- Imię: Wojtek
Dokładnie tego to raczej się nie dowiemy ja tam ryzykować nie będę gwarancja jest to szkoda żeby za pierdołę stracić . A druga sprawa nie chciałbym latać nie widząc wskazań licznika wolę żeby wszystko działało hehe.
-
- Quad:: był chinol a teraz szukam....
Czujnik zgłoszony i czekam na dostawę , dogadałem się z dealerem że mi go dadzą i sobie sam zamontuję bo szkoda latać w tą i z powrotem ,także może tu jeszcze być afera , jak będę montował :D , także bądźcie czujni Panowie bo być może będę jeszcze czegoś szukał
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
spoko, tylko zanim będziesz ciągnął z całej siły za kable we wtyczce - jest tam taki drucik...
aaaa i jeszcze jedno - zeby wymienić trzebanajpierw odkręcić stary, potem jak pamietam przełożyć oring i potem dopiero nowy wkładać do dziurki, dokładnie w tej kolejności bo w odwrotnej może sie nie udać
tak tylko piszę , co by afery nie było
aaaa i jeszcze jedno - zeby wymienić trzebanajpierw odkręcić stary, potem jak pamietam przełożyć oring i potem dopiero nowy wkładać do dziurki, dokładnie w tej kolejności bo w odwrotnej może sie nie udać
tak tylko piszę , co by afery nie było
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
-
hehe no dzięki za rady , z drucikiem chyba załapie bo już odłączałem kostkę ale póki co to wygląda na to ,że w sobotę będę mógł go sobie jedynie plakiem nasmarować bo czujnik prędkość póki co przerasta serwis i wygląda na to, że do soboty go nie dostanę. Daniel ale powiem Ci jeszcze jedną historię , która zmrozi Ci krew w żyłach a mianowicie będę sam montował uchwyt ,który ma usztywnić dyfer bo mój tego nie ma
-
- Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c
Mój też tego nie miał i sam też montowałem na forum Daniel ma poradę jakby co .
-
widziałem i dlatego sam chcę się za to zabrać bo wygląda na prostą robotę a poza tym chce trochę pomału się nauczyć ,żeby wiedzieć gdzie co i jak.