Brak Wskazań prędkości oraz miga lampka wtrysku X8

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami CF Moto
Awatar użytkownika
maciekwik
Quad:: szukam...

Re: Brak Wskazań prędkości oraz miga lampka wtrysku X8

Post autor: maciekwik » pn 03 lut, 2014

A wiecie co ja myślę że bardzo wielu użytkowników x8 tak kombinuje a czy naprawdę to tylko juz Bóg wie

Wojtekski
Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c
Imię: Wojtek

Post autor: Wojtekski » pn 03 lut, 2014

Dokładnie tego to raczej się nie dowiemy ja tam ryzykować nie będę gwarancja jest to szkoda żeby za pierdołę stracić . A druga sprawa nie chciałbym latać nie widząc wskazań licznika wolę żeby wszystko działało hehe.

Wojtek_Szczecin
Quad:: był chinol a teraz szukam....

Post autor: Wojtek_Szczecin » pn 03 lut, 2014

Czujnik zgłoszony i czekam na dostawę , dogadałem się z dealerem że mi go dadzą i sobie sam zamontuję bo szkoda latać w tą i z powrotem ,także może tu jeszcze być afera :D , jak będę montował :D:D , także bądźcie czujni Panowie bo być może będę jeszcze czegoś szukał :)

Awatar użytkownika
Pingwin Legnica
PingwinSquad
Quad:: osiołek :)
Imię: Daniel
Kontakt:

Post autor: Pingwin Legnica » śr 05 lut, 2014

spoko, tylko zanim będziesz ciągnął z całej siły za kable we wtyczce - jest tam taki drucik...

aaaa i jeszcze jedno - zeby wymienić trzebanajpierw odkręcić stary, potem jak pamietam przełożyć oring i potem dopiero nowy wkładać do dziurki, dokładnie w tej kolejności bo w odwrotnej może sie nie udać ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

tak tylko piszę , co by afery nie było :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl

Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś

w trakcie szukania nowego kierunku...

Wojtek_Szczecin

Post autor: Wojtek_Szczecin » czw 06 lut, 2014

hehe no dzięki za rady , z drucikiem chyba załapie bo już odłączałem kostkę :mrgreen: ale póki co to wygląda na to ,że w sobotę będę mógł go sobie jedynie plakiem nasmarować bo czujnik prędkość póki co przerasta serwis i wygląda na to, że do soboty go nie dostanę. Daniel ale powiem Ci jeszcze jedną historię , która zmrozi Ci krew w żyłach a mianowicie będę sam montował uchwyt ,który ma usztywnić dyfer bo mój tego nie ma :twisted:

Wojtekski
Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c

Post autor: Wojtekski » czw 06 lut, 2014

Mój też tego nie miał i sam też montowałem na forum Daniel ma poradę jakby co ;) .

Wojtek_Szczecin

Post autor: Wojtek_Szczecin » czw 06 lut, 2014

widziałem i dlatego sam chcę się za to zabrać bo wygląda na prostą robotę a poza tym chce trochę pomału się nauczyć ,żeby wiedzieć gdzie co i jak.

ODPOWIEDZ

Wróć do „CF Moto”