Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
jest Renegade xxc 1000r był krótki XTP 1000 był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Na bank padł ci czujnik prędkości ,,ja miałem to samo w modelu z 2012 roku mam czujnik przy tarczy hamulcowej prawego przedniego kola w nowszym modelu jest na wale zaraz za silnikiem...Nie jechałem z quadem do serwisu tylko zamówili mi nowy czujnik w ramach gwarancji sam go wymieniłem a ten uszkodzony zawiozłem do serwisu bo po co z taką błachostką ciągać się z quadem po serwisach...Jak założysz nowy czujnik to kontrolka od wtrysku od razu nie zgaśnie musisz trochę pojeździć...
Ostatnio zmieniony ndz 02 lut, 2014 przez robertw77, łącznie zmieniany 1 raz.
był CF Moto 800
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
U mnie czujnik jest tu gdzie na czerwono zaznaczyłem
Przy prawym przednim kole.
A co to jest to co zaznaczyłem na niebiesko?
Załączniki
był CF Moto 800
Tak myślałem, że to coś od kierownicy ale nigdy tam nie grzebałem
był CF Moto 800