Ratujmy Poligon Drawski
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Ratujmy Poligon Drawski
"nie ma gdzie jeździć..."
"wszędzie gonią..."
"strach wjechać do lasu..."
"trzeba jeździć tylko za granicę..."
"u nas nic się nie dzieje..."
często to słyszę...
ostatnio grupa ekologów wpadła na wspaniały pomysł co by zamknąć poligon Drawski dla offroadu (największy w Europie). Dodam tylko, że drawsko to bastion Polskiego offroadu, dodam, że pod zarządem dowództwa Drawskiego są wszystkie poligony w Polsce, dodam, że ani wojskowi, ani ludność miejscowa, ani przedstawiciele władz nie chcą zakazu, kolejna bzdura ekoterrorystów, którym manewry wojskowe, wystrzały, bombardowania nie przeszkadzają a 3 razy w roku przejazd offroadowy jest nie w smak..., dodam, że kiedy zamkną drawsko, zamkną wszystkie poligony... kwestia czasu...
Niestety jesteśmy społeczeństwem obojętnym, przecież nie byłem w Drawsku albo byłem ale nie wiem czy w tym roku pojadę więc co mnie to obchodzi... przecież inni coś tam napiszą i wyślą... zawsze są przeciez inni...
ja sie z tym zgadzam ale mi się nie chce...
Niedługo wszyscy posprzedajemy quady bo po co nam one ?
a tak niewiele trzeba, w tym momencie wystarczy list polecony, przeciwstawienie społeczeństwa dla tej durnej inicjatywy. Obecnie odbywają się "konsultacje społeczne" w sprawie zakazu i ilość pism ma tutaj kluczowe znaczenie.
Każdy z nas jest offroadowcem, każdy z nas kocha tą pasję. Pokażmy, że offroad to nie jest jakiś margines a grupa społeczna.
Czas związany z wydrukowaniem listu, jego wysłaniem i koszt znaczka jest wręcz śmiesznie niski w porównaniu do tego co wkładamy do naszych potworków...
poniżej (klick na kwadrat) możecie przeczytać wszystko dokładnie i pobrać pismo do wysłania:
"wszędzie gonią..."
"strach wjechać do lasu..."
"trzeba jeździć tylko za granicę..."
"u nas nic się nie dzieje..."
często to słyszę...
ostatnio grupa ekologów wpadła na wspaniały pomysł co by zamknąć poligon Drawski dla offroadu (największy w Europie). Dodam tylko, że drawsko to bastion Polskiego offroadu, dodam, że pod zarządem dowództwa Drawskiego są wszystkie poligony w Polsce, dodam, że ani wojskowi, ani ludność miejscowa, ani przedstawiciele władz nie chcą zakazu, kolejna bzdura ekoterrorystów, którym manewry wojskowe, wystrzały, bombardowania nie przeszkadzają a 3 razy w roku przejazd offroadowy jest nie w smak..., dodam, że kiedy zamkną drawsko, zamkną wszystkie poligony... kwestia czasu...
Niestety jesteśmy społeczeństwem obojętnym, przecież nie byłem w Drawsku albo byłem ale nie wiem czy w tym roku pojadę więc co mnie to obchodzi... przecież inni coś tam napiszą i wyślą... zawsze są przeciez inni...
ja sie z tym zgadzam ale mi się nie chce...
Niedługo wszyscy posprzedajemy quady bo po co nam one ?
a tak niewiele trzeba, w tym momencie wystarczy list polecony, przeciwstawienie społeczeństwa dla tej durnej inicjatywy. Obecnie odbywają się "konsultacje społeczne" w sprawie zakazu i ilość pism ma tutaj kluczowe znaczenie.
Każdy z nas jest offroadowcem, każdy z nas kocha tą pasję. Pokażmy, że offroad to nie jest jakiś margines a grupa społeczna.
Czas związany z wydrukowaniem listu, jego wysłaniem i koszt znaczka jest wręcz śmiesznie niski w porównaniu do tego co wkładamy do naszych potworków...
poniżej (klick na kwadrat) możecie przeczytać wszystko dokładnie i pobrać pismo do wysłania:
Ostatnio zmieniony pt 10 sty, 2014 przez Pingwin Legnica, łącznie zmieniany 3 razy.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: Ratujmy Poligon Drawski
Nóż w kieszeni się otwiera ...
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
no to nie ma co się zastanawiać na pochybel zielonym kom.... ratujmy normalność!
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
Dwie sztuki przygotowane do wysyłki
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
ja rozpowszechniłem na innych forach info a również wyślę liścik
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- k3k
- Quad:: JEST: G7 MY2014 BYŁ: Yamaha Wolvo 450
- Imię: Krzysiek
To są zielone dziady .....
Poszło pismo, może będzie nas trochę
Poszło pismo, może będzie nas trochę