Bashan 200- Wahacze
Bashan 200- Wahacze
Mam takie pytanie czy do bashana można wstawić wahacze przdnie od SHINERAY np. taki ?
http://allegro.pl/wahacz-przod-przedni- ... 48948.html
http://allegro.pl/wahacz-przod-przedni- ... 48948.html
- Marines
- Moderator
- Quad:: Czerwony...
- Imię: Marcin
Re: Bashan 200- Wahacze
Napisz do sprzedawcy o wymiary i się dowiesz. Wątpię, że wejdą bez przerabiania. W dodatku zapewne skok amora będzie inny i koła mogą być krzywe.
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE
no wtedy amory też do wymiany.
- Chochol
- Quad:: POLARIS
- Imię: Michal
- Kontakt:
rozstaw bedzie inny, jesli zmienisz dolne, to gorne też trzeba.
Rozumie że masz wahacze zintegrowane razem z swożniami
Rozumie że masz wahacze zintegrowane razem z swożniami
Nie już nie mam.
Co ile km robić rozrząd w bashan 200 bo mam już przejechane prawie 4500km i pierścienie czy trzeba było juz wymienić '??
- Marines
- Moderator
- Quad:: Czerwony...
- Imię: Marcin
Nie ruszaj nic póki jeździ. Rozrząd w bashanie jest na popychaczach więc nie ma tam chińskiego łańcuszka, który mógłby się luzować. Jeśli dba się o bashana, regularnie wymienia olej to są i takie, które wytrzymują nawet do 10k, ale ciężko o takiego. Jeśli nie kopci i nei bierze oleju to nie ma co ruszać.
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
Nie chcę zakładać nowego tematu więc napiszę tutaj. Posiadam wahacze bez wymiennych sworzni czy dobrym pomysłem będzie wycięcie gniazd na sworznie z wahacza od uno i wspawanie ich do moich wahaczy? Podobno spaw z migomatu jest za słaby czy na prawdę nie wytrzyma?