No to zaczynamy...
Witam wszystkich!
Mam na imię Michał mam 35 lat i od maja 2013r. jestem posiadaczem Hondy trx400 07r. Mieszkam i pracuję w Warszawie. Jeszcze raz wszystkich witam i cieszę się ,że dołączyłem do Waszego zacnego grona
-
- Quad:: kawasaki kvf 360 2003
- Imię: Jarek
Re: No to zaczynamy...
Cześć wszystkim, mam na imię Jarek mieszkam we Wrocławiu choć swojego świeżo kupionego quada (Kawasaki 360- 2003 r 4x4) trzymam w okolicach Srebrnej Góry. W związku z niedawno zakupionym quadem dopiero rozpoczynam ekspansję Srebrno Górskich rejonów. Pozdrawiam.
Witam. Mam na imię Kamil. Moja pasja od dzieciństwa to quady, wczoraj nareszcie kupiłem swojego 1 quada jakim jest Yamaha Blaster 200. Pozdrawiam
- MC_Kamilek
- Imię: Kamil
- Kontakt:
Witam!
Witam! Mam na imię Kamil, mam lat 15 (tak wiem jestem młody), aktualnie nie mam quada ale teraz mam zamiar kupić Honde Barossa 250, mieszkam w Wieluniu w woj. Łódzkiem, chodzę do gimnazjum ostatnia klasa (jestem gimnazjalistą a nie gimbusem) po gimnazjum mam zamiar iść na elektromechanikę, aktualnie jeżdżę simsonem sr50 i rometem ogarem 200 a czasami chińskim quadem 250 i stąd właśnie narodziła się we mnie miłość do tych 4-kołowych potworków.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
"żeby polskie FSO killowao faszystowskie BMW"
Witam wszystkich.
Mam na imię Krzysiek, lat 23, jestem z Radomia.
Jeżdżę już od kilku lat chińskim atv Bashan 200, o takim;
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/50d ... fc18a.html
Dopiero teraz wszedłem na to forum quadowe, wcześniej nie rozglądałem się w sieci w ogóle za towarzyszami jazdy.
Bardzo chętnie bym z kimś pojeździł w okolicach Radomia, ponieważ nigdy nie miałem z kim jeździć i zawsze jeżdżę sam.
Pozdrawiam wszystkich!
Mam na imię Krzysiek, lat 23, jestem z Radomia.
Jeżdżę już od kilku lat chińskim atv Bashan 200, o takim;
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/50d ... fc18a.html
Dopiero teraz wszedłem na to forum quadowe, wcześniej nie rozglądałem się w sieci w ogóle za towarzyszami jazdy.
Bardzo chętnie bym z kimś pojeździł w okolicach Radomia, ponieważ nigdy nie miałem z kim jeździć i zawsze jeżdżę sam.
Pozdrawiam wszystkich!
-
- Imię: Rafał
Witam wszystkich
-
- Quad:: szukam
- Imię: Patryk
witam wszystkich i pozdrawiam
siemka panowie pozdrawiam
Witam wszystkich
Witam mam na imie grzegorz 39 lat i chce sobie nabyc quada do jazdy rekreacyjnej oraz w celu dojeżdzania do pracy . W czasie urlopu wypady z siedmio letnim synem i zona na ryby po mazurach .Taka moja wizja na zycie .