Islandia 2013
Re: Islandia 2013
Daniel
Trzymaj traki my tam trafimy po Was jak chłopaki wymienią maszyny na zarejestrowane !!!Tylko bądźcie grzeczni
Najpierw czeka na nas Ukraina, Rumunia i od chyba łatwiejszych wyzwań będziemy chcieli zacząć...
Trzymaj traki my tam trafimy po Was jak chłopaki wymienią maszyny na zarejestrowane !!!Tylko bądźcie grzeczni
Najpierw czeka na nas Ukraina, Rumunia i od chyba łatwiejszych wyzwań będziemy chcieli zacząć...
Było ich trochę Hondy, Can-amy, Polarisy, Yamahy, Chińczyki ...
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
trochę się boimy pogody
okazuje się, że 01. lipca nadal część dróg w islandii jest nieprzejezdnych...
zaczęły się rozstopy i woda przybrała, w niektórych miejscach leży śnieg...
istnieje strona , co dziennie aktualizowana z aktualnym stanem dróg, polecono mi sprawdzić tą stronę po przyjeździe na wyspę żeby się nie okazało, że nasz trak jest nic nie warty
okazuje się, że 01. lipca nadal część dróg w islandii jest nieprzejezdnych...
zaczęły się rozstopy i woda przybrała, w niektórych miejscach leży śnieg...
istnieje strona , co dziennie aktualizowana z aktualnym stanem dróg, polecono mi sprawdzić tą stronę po przyjeździe na wyspę żeby się nie okazało, że nasz trak jest nic nie warty
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Dobra wiadomość, nasza wycieczka powiększyła się do czterech uczestników , w tym jeden zupełny nowicjusz.
Nasze sprzęty to :
Rincon
Rincon
Arctic Cat
King Quad
Nasze sprzęty to :
Rincon
Rincon
Arctic Cat
King Quad
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
A ten nowicjusz to kto ? Czyżby chodziło o Woczka na Arctic Cat? hehe
Zobaczymy jaki ten arktyczny kot się spisze
Mam nadzieję że i ja nie zawiodę swoim Królem na trasie
Zobaczymy jaki ten arktyczny kot się spisze
Mam nadzieję że i ja nie zawiodę swoim Królem na trasie
---
Pozdrawiam
Crash911
Pozdrawiam
Crash911
Jak tam zmagania Pingwina z Islandią wyglądają? Coś ktoś wie czy wszystko jest okryte jakąś tajemnicą?
Ostatni wpis na fb:
"Wczorajszy dzień był najtrudniejszy. Wyczerpanie osiągnęło zenitu. Zrobiliśmy tylko 100 km z 250 zaplanowanych... Tomek musiał się nawet zatrzymać bo od tych serpentyn i tych mega dziur prawie nam chłop by zszedł. Ostro się pogubiliśmy, dopiero Rafał to ogarnął. Michał nie ma ładowania. Rafał jedzie na końcówce obu łożysk z przodu. Nie mamy nawet zwykłej wody a ta ze strumyków śmierdzi siarą. Ostatnie nocne jeżdżenie dało nam w kość... Dzisiaj plan ambitny, przed nami ponad 300 km bezkresu i mega wymagającego terenu. Przeprawy wczorajsze prawie zabrały Arctica w siną dal... a o foczkach nawet nie wspomnę..."
59 minut(y) temu
"Wczorajszy dzień był najtrudniejszy. Wyczerpanie osiągnęło zenitu. Zrobiliśmy tylko 100 km z 250 zaplanowanych... Tomek musiał się nawet zatrzymać bo od tych serpentyn i tych mega dziur prawie nam chłop by zszedł. Ostro się pogubiliśmy, dopiero Rafał to ogarnął. Michał nie ma ładowania. Rafał jedzie na końcówce obu łożysk z przodu. Nie mamy nawet zwykłej wody a ta ze strumyków śmierdzi siarą. Ostatnie nocne jeżdżenie dało nam w kość... Dzisiaj plan ambitny, przed nami ponad 300 km bezkresu i mega wymagającego terenu. Przeprawy wczorajsze prawie zabrały Arctica w siną dal... a o foczkach nawet nie wspomnę..."
59 minut(y) temu
Było ich trochę Hondy, Can-amy, Polarisy, Yamahy, Chińczyki ...
No to ładnie sie chłopaki bawią. Zobaczymy jak wrócą. Jestem ciekaw tej relacji.