No to zaczynamy...
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: No to zaczynamy...
Witam Cię
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
Witam
Witam Wszystkich.
Mam na imię Michał,lat 33.Mieszkam w mazowieckim,niedaleko mazur. Generalnie jestem zmotoryzowany od dziecka. Były,są i będą zawsze motocykle. Ale wciągnęło mnie błoto,kiedy to pożyczyłem i polatałem trochę przeprawową 250. Chętnie nabędę i będę błotniakiem przeprawowym. Żona,syn lat 8 też wciągnięty. Wszyscy jeżdżą chętnie.
Pozdrawiam
Mam na imię Michał,lat 33.Mieszkam w mazowieckim,niedaleko mazur. Generalnie jestem zmotoryzowany od dziecka. Były,są i będą zawsze motocykle. Ale wciągnęło mnie błoto,kiedy to pożyczyłem i polatałem trochę przeprawową 250. Chętnie nabędę i będę błotniakiem przeprawowym. Żona,syn lat 8 też wciągnięty. Wszyscy jeżdżą chętnie.
Pozdrawiam
Witam wszystkich jestem z Bydgoszczy latam Can-am Outlander 1000 xt mam 35 lat.Pozdrawiam wszystkich
Witam witam
-
- Quad:: KYMCO MXU500 IRS
Powitanie
Witam wszyskich serdecznie,
Posiadam od dwóch lat KYMCO MXU 500 IRS (gażnik) z którego ogólnie jestem zadowolony, jedyny istotny minus to brak większej mocy i szybkości końcowej (90 Km/h), to samo zdanie podzielają moi koledzy którzy śmigają takimi samymi modelami i tu nagle niespodzianka, szczegóły w moim pierwszym poście na stronie Kymco, zapraszam.
Marcin
Posiadam od dwóch lat KYMCO MXU 500 IRS (gażnik) z którego ogólnie jestem zadowolony, jedyny istotny minus to brak większej mocy i szybkości końcowej (90 Km/h), to samo zdanie podzielają moi koledzy którzy śmigają takimi samymi modelami i tu nagle niespodzianka, szczegóły w moim pierwszym poście na stronie Kymco, zapraszam.
Marcin
-
- Quad:: jeszcze w trakcie
- Imię: Jakub
Witam wszystkich, jeszcze nie mam sprzętu ale noszę się z poważnym zamiarem...
Jakub
Jakub
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Powitać
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
Cze Witam i Czołem
Witam Nazywam się Mateusz Spyt Lubie zaszalec na moim quadziku 110cc wiec czesto się psuje niedlugo wstawie filmiki bo mam zamówiony cylinder bo sie ropazdl ale bedą zdjecia i filmiki Siemka
powitalnia
witam arek z elblaga quad suzuki 700 z 2007 roku pozdrawiam wszystkich