No to zaczynamy...
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
Re: No to zaczynamy...
Powitać wszystkich nowych
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
-
- Quad:: w trakcie szukania....
- Imię: PINIO
Witam serdecznie
Piotrek lat 32,obecnie mieszkam pod Londynem a pochodze z Wroclawia.Wielki fan sportow motorowych i wszystkiego co zwiazane z predkoscia i adrenalina.
Obecnie jestem na etapie poszukiwania wlasciwej zabawki.
Mam nadzieje,ze bede mogl liczycz na pomoc i ewentualne wskazowki.
Pozdrawiam!!!!
Obecnie jestem na etapie poszukiwania wlasciwej zabawki.
Mam nadzieje,ze bede mogl liczycz na pomoc i ewentualne wskazowki.
Pozdrawiam!!!!
Witam wszystkich serdecznie
Witam wszystkich quadzikowcow.!!!! Na wstępie chciałem napisać, ze przygodę z Quadami zacząłem 6lat temu. Pojazd nr 1 kq750 axi,obecny pojazd to Polaris 850 XP od bardzo niedawna i już pojawiające pytania są powodem do odniesienia i zadania pytań Wam ludziom którzy wiedza wiecej niż ja nt. tej maszyny. Pozwolę sobie dodać oddZielny post w tej sprawie. W tym momencie pozdrawiam i " niech moc będzie z Nami" ps. Pochodzę z okolic W-wy.
NIECH MOC BĘDZIE Z NAMI
witam forumowiczów
witam forumowiczów
Cześć wszystkim.
Michał 29 lat, w trakcie poszukiwań quada. Quady lubiłem od zawsze ale dopiero teraz jest czas i kasa na takie hobby.
pozdrawiam wszystkich
Michał 29 lat, w trakcie poszukiwań quada. Quady lubiłem od zawsze ale dopiero teraz jest czas i kasa na takie hobby.
pozdrawiam wszystkich
-
- Quad:: ATV Eagle 250
- Imię: Jacek
Witam mam na imię Jacek lat 43. Obecnie mieszkam w Mysiadle stąd mój login. Quada mam od 3 lat , a dostałem go w prezencie na 40 od Mojej ukochanej żabuni. Mam 6-cio letniego niunia o imieniu Mateusz. Obecnie posiadam tzw. chińczyka Eagle 250 , który nachwile obecną jest Ok . Może nie jest to cud , ale może z czasem kupię coś mocniejszego . Uwielbiam jeździć na nartach , pływać i oczywiście jeżdzić na quadzie . Jestem kierowcą zawodowym i obecnie śmigam po Polsce ( nie quadem:) ) samochodem dostawczym .
Pozdrawiam wszystkich fanów tego sportu:)
Pozdrawiam wszystkich fanów tego sportu:)
- pablocbr
- Quad:: GRIZZLY 550
- Imię: Paweł
Witam Kolegów, mam na imię Paweł i od miesiąca jestem posiadaczem yamaha gryzzli 550
Mieszkam pod Olsztynem (warmińsko-mazurskie) więc terenów do jazdy mam bardzo dużo;)
Dotychczas jeżdziłem po lasach Yamahą WR a teraz będę rozpoczynał swoją przygodę z quadem. Pozdrawiam Wszystkich - Paweł
Mieszkam pod Olsztynem (warmińsko-mazurskie) więc terenów do jazdy mam bardzo dużo;)
Dotychczas jeżdziłem po lasach Yamahą WR a teraz będę rozpoczynał swoją przygodę z quadem. Pozdrawiam Wszystkich - Paweł
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
SIEMA SIEMA SIEMA
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
- waldek75
- Quad:: polaris 800 efi
- Imię: waldek
Powitać
Witam wszystkich gorąco
Na imię mam Waldek. Pochodzę z małej miejscowości w woj. podlaskim. Mam lat 38.Moja przygoda z quadem zaczęła się w 2010 roku od zakupu CF MOTO 500.
Maszyna mimo wielu niepochlebnych opinii jest cały czas sprawna i przy obecnym przebiegu 4200 km nie mam z nią większych problemów.Tydzień temu kupiłem Polarisa 800 efi z 2010 r. Jestem w fazie poznawania sprzętu .Nie mam żadnych pucharów lub cennych osiągnięć po prostu od czasu do czasu trochę potaplam się w błocie
Pozdrawiam
Na imię mam Waldek. Pochodzę z małej miejscowości w woj. podlaskim. Mam lat 38.Moja przygoda z quadem zaczęła się w 2010 roku od zakupu CF MOTO 500.
Maszyna mimo wielu niepochlebnych opinii jest cały czas sprawna i przy obecnym przebiegu 4200 km nie mam z nią większych problemów.Tydzień temu kupiłem Polarisa 800 efi z 2010 r. Jestem w fazie poznawania sprzętu .Nie mam żadnych pucharów lub cennych osiągnięć po prostu od czasu do czasu trochę potaplam się w błocie
Pozdrawiam
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Re: Powitać
Powitać