No to zaczynamy...
Re: Czesc wszystkim
Nazywam sie Damian i mam 25 lat quada chcem dopiero kupic dlatego tez dołączam chetnie do grona ludzi na forum Qadzik.pl by sie poradzic i dowiadywac sie wielu ciekawych rzeczy związanych z quadami .
-
- Quad:: jinling jla-21b 250
- Imię: karol
witam
witam wszystkich serdecznie nazywam się karol mieszkam w herrsching i zaczynam swoja przygode z kladem kupilem pierwszy jinling racequad 250 ale mam wiele pytan i jeden problem z ktorym się muszę uporac ale to już w odrebnym temacie pozdrawiam wszystkich
Nowy uzytkownik Quad
Hej , witajcie wszyscy maniacy Quadów:)
Re: No to zaczynamy...
WITAM !!! to zaczynam, mam na imię Dariusz stąd Daro mam 36 lat jestem z opolskiego moje zamiłowanie do quadów obudziła się gdy koledzy kupili pierwsi quady było to 2007r a rok później miałem 110 zumiko a miałem skutera kupić tak mi się spodobał ze nie odmówiłem i go kupiłem, jeździłem nim dopóki mi nie popękało wszystko co miało, 4 lata nim się tłukłem, teraz na obecny czas mam 200 KINGWAY (SHENKE) jak mi szczęście do pomorze to ma zamiar kupić gryzzli lub coś podobnego .coś o sobie mam żonę która lekko przymyka lewe oko mam spaniałego syna i moją krzęźniczkę co pomału zaszczepiam oboje tą pasją, młody ma lat 10 jeździ już 3 lata na tej 110ce a ja z córką 5 letnią na 200 secie żonę raczej to nie kręci, a zawodu jestem murarzem za granicę nie jeżdżę jakoś nie u mię się zebrać to tyle, jak będę miał jakieś filmiki to się podzielę z wami pozdrawiam wszystkich
Witam mam na imię Radek dla znajomych Wojo lub Wujo od nazwiska. Mam 26 lat jestem z okolic Płocka. Moja przygoda z Quadami dopiero się zaczyna a mianowicie mam zamiar kupić jakiś dlatego tez dołączyłem do grona quadzikowcow ) aby się dzielić opinia ( jak już będę miał jakaś ) i poradzić się profesjonalistów i fanatyków. Co więcej mogę napisać ? Jestem Właścicielem malej restauracji. Dlaczego quad? hmmm. może dlatego ze mieszkam na "ODLUDZIU" i quada wykorzystywał bym w życiu codziennym jak i do celów rekreacyjnych a co do Kobiety mojego życia to nie ma nic przeciwko a wręcz przeciwnie POZDRAWIAM I JESZCZE RAZ WITAM WSZYSTKICH ))
Witam. Mam na imię Daniel, lat 24, mieszkam w Kraśniku (lubelskie). Quada posiadam od tygodnia, to suzuki ltr450. Jest to mój pierwszy quad i na chwilę obecną nie wrzucałem jeszcze 3 biegu:). Pierwsza moja jazda na quadzie przytrafiła się w zeszłym roku na yamaha grizzly 700 i wkońcu w tym roku zebrałem się do zakupu swojego sprzętu. Na forum rejestruje się w celu szukania osób chętnych jeździć w moim regionie i szukania porad tech.
Witam,
pozdrawiam wszystkich Quadzikowców.
Mam na imię Piotrek i zachciało mi się quada
Tyle w temacie
pozdrawiam wszystkich Quadzikowców.
Mam na imię Piotrek i zachciało mi się quada
Tyle w temacie
Witam wszystkich, w najbliższych miesiącach dopiero zacznę moją prawdziwą quadową przygodę. Do tej pory ograniczała się ona do sporadycznych przejażdżek i roku używania małego chińczyka (110 ccm) jako wózka treningowego dla mojego stada psów zaprzęgowych (niestety nie przetrwał próby czasu i terenu...). Trafiłem na Wasze forum w poszukiwaniu praktycznej podpowiedzi na bardzo ważne pytanie, ale to już w innym temacie...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dzień dobry,
Dzień dobry wszystkim Quadzikowcom,
Moj synek ma quada speedbird 110
Pozdrawiam.
Leszek
Moj synek ma quada speedbird 110
Pozdrawiam.
Leszek